@Plamen, ti to mene malo ... ?! Stvarno me zanima odakle si izvukao ``do 10 minuta``.
Pogledaj opet delove:
1. Speed, 2. Processed, 3. Compressed size.
Dakle, definitivno sa 4 jezgra kompresija traje DUPLO KRAĆE nego sa 2, odnosno, ``otključan`` procesor kompresuje DUPLO BRŽE nego po default-u.
Kraj, dokazano.
A u 3d Mark-u, CPU SCORE za 2 jezgra je 2659 naspram 4742 za 4, što dođe 1.78 puta u korist Quad-a, odnosno skoro 80% VIŠE, tako da nema ni govora o NEdobijanju performansi puštanjem u rad sva 4 jezgra, a rekao bih da sam skinuo verziju 3dMark-a iz februara 2008. tako da stvarno mislim da bi neko novije izdanje pokazalo i veću dobit.
Pozdrav.
@toshabre, kažu da bi u GTA4 imao koristi od više jezgara, mada je igra glupa toliko da je to strašno. O NEigrivosti CrySHIT-a i Far Cry 2 nema šta da se priča, jer spada u najgore đubre koje je ikada završilo na mom hard disku, pa ako nova jezgra i tu dodaju neki frejm, džaba je, stvarno.
Ja jesam rekao da se ne meri u igrama,ali ni jednog trenutka nisam rekao da nema benifiti u igrama.
Ajd turi 5850 na dual i quad,pa mi javi sta se desava u igrama.
@slavuj:vise od ovoga nemoze,sve relevantno za proveru napretka datog procesora sa otkljucanim jezgrima si prikazao.Tebi jos jednom hvala,a ostali malo prostudirajte ove rezove realno i temeljno,a ne samo da trazite dlaku u jajetu.
Ja stvarno nevidim po cemu se ovaj Slavujev test razlikuje od testova koje je postovao gospodin Zajebani?,a na njegovim temama nema ovakvih komentara.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: -Otkljucavanje+igranje=nema nekog dobitka,za ostalo se vredi potrudit :: :: Hvala svima na trudu,sad mi je sve jasno : :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.