Baza kod TRUE-a je bas masivna a gas u heatp. je dosta kvalitetan tako da misli da je to jedan od razloga zasto se ovaj kuler nalazi u samom vrhu. uzmi probaj neces pogresiti. Pre njega sam imao hyper 212 mogao sam da sanjam da mi cpu radi na 3.6GHz temperatura u prime je isla preko 90 C i na kraju se gasio comp posle 2min, pa ti vidi koja je razlika... hyper je imao fabricki kuler a na TRUE imam zalmanovu 12 koju podesavam rucno od 600 do 1800rpm
Ne znam sta da ti kazem,Kentsfield jeste staro jezgro i bas zato mislim da je to dobro poredjenje jer se bas zbog toga i vise greje, e sad ne mogu da tvrdim jer ne znam ali sto se mene tice deluje logicno :)
Glavni problem je sto TRUE nema retention set za 1156 (koliko mislim) ili nema da se kupi kod nas...
Iskreno pola stepena mi ne znaci nista ako je losiji od Megahalemsa. Megahalems me nervira sa onim Transformers izgledom i plasticnim bracketima :S __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ne znam sta da ti kazem,Kentsfield jeste staro jezgro i bas zato mislim da je to dobro poredjenje jer se bas zbog toga i vise greje, e sad ne mogu da tvrdim jer ne znam ali sto se mene tice deluje logicno : :: ::
brate, jedan savet, budi jak, budi stpljiv, sacekaj Venonimous, prvo stize u Gigatron, jako uskoro...
ja sam jurio to, i razmisljao sam se izmedju Megahalems i True-a, trazio trazio, i nasao jedan stvarno ozbiljan test, gde su ucestvovali True 120 ultra extreme i Mega, IFX, BigTyphon, i ostali, pobedio je True, megahalems je bio negde na trecem mestu...ima tema
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647749. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.