Razmisljam o kupovini nje, ali ne znam da li bi mogla da stane na moju plocu jer imam CM Hyper Z600, GA-P55-UD3R pa ne znam da ne zakacinje na heatspredere od te memorije...
Ploca je odlicna kontorleri za USB 3 i sata 3 nislu integrisani ako se ne varam. Ovde pise da je neko dodatno ubacicvao doticne kontrolere u p55, ne kontroleri se nalaze na ploci koliko ja znam a nisu u samom chip setu inace kontrolere je potpisala firma NEC.
10x bro to sam hteo da cujem utiske o ploci, posto sam se bas dvoumio oko nje i P7P55D-premium porazmislicu jos malo... a memorija ja mislim da na 1800 moze 8-7-8-26 btw ne nzam koja mem ima da se kupi kod nas da je 2200 ili 2250mhz+?
e jbg ali ja mislim da sam u b**ch sho*u nasao ja mislim patriot na 2250mhz nisam siguran provericu, ako ima javljam jer sam skoro bio pa sam se raspitivao za preko 2000mhz i o5 nice clock :OOO keep up!
Na vazduhu jos jedno 100Mhz ali uz predhodno poliranje coolera i sa boljom pastom :) Sasvim je ok dok ne izadje quad u 32nm. Ubo sam odlican primerak trazi male napone
Inace probao sam i i3-ok proci.(dva jezgra prevazidjeno). Nisam nesto mnogo testirao ali 4.5-4.6Ghz na vazduhu, Ali ubrzo sam ga odbacio nije za moja posla minimum ovo.
Btw imam neke informacije za Fermi ali o tome cemo kada se cujemo.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.