Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Konacno GOTOVO-evo moje makine-nadam se da vam se dopada
STRANA 2 OD 2
vuk125 Re: Alo bre ljudi 11.05.2010. 09:39 #211915

status: user
broj poruka: 2929

:: Kad ćete naučiti da koristite fotoaparat kad slikate mašinu? Već sam rekao u jednoj temi da je moja mašina slikana mobilnim jedna od najružnijih koje sam video, a ni vaše nisu daleko. Kad već hoćete da se hvalite, daj to uradite kako treba, pa da i mi ostali možemo da uživamo, makar preko slika.
::
:: Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz
:: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: CM Storm Sniper AMD Editio
:: Chieftec CFT-650-14C

Slikano je mobilnim, jer mi preko BT lakse da prebacujem ne moram da se smaram sa karticama isl.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: 11.05.2010. 09:41 #211916

:: Fina makina. Nek te odlicno sluzi
:: Kakve su temperature ovim karticama? Jel se greje mnogo ova u sredini
:: P.S. Kuciste je mnogo dobro
:: The Way It`s Meant To Be Played

Greje se vise naravno ali nije neka katastrofa u full laodu nekih 65-70c naklokovana
Scyter Re: 11.05.2010. 09:43 #211918

broj poruka: 8138
Pa nije to nista, extra! Temperature su smesne.

The Way It`s Meant To Be Played

gile23 ... 11.05.2010. 09:57 #211920

broj poruka: 9121
Lepa masina nek te dobro sluzi. Sve je ovo lepo, samo kako li se cuje ovo :) i imas li ti neke filtere za prasinu posto ako ovo krenes da cistis, neces brzo zavrsiti :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: ... 11.05.2010. 10:17 #211923

broj poruka: 6502
Mogu da zamislim kako se cuju dve referentne 260-ice u full load-u sa 8800GT....

:: Lepa masina nek te dobro sluzi. Sve je ovo lepo, samo kako li se cuje ovo :) i imas li ti neke filtere za prasinu posto ako ovo krenes da cistis, neces brzo zavrsiti :)
:: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: ... 11.05.2010. 10:19 #211924

:: Lepa masina nek te dobro sluzi. Sve je ovo lepo, samo kako li se cuje ovo :) i imas li ti neke filtere za prasinu posto ako ovo krenes da cistis, neces brzo zavrsiti :)
:: Pozdrav

Ima filtera samo sto ima idosta ventilatora pa se paresina uvek uvuce, treba dosta vremena da se icoisti sve lepo. jednom u mesec dana.
vuk125 Re: Re: ... 11.05.2010. 10:22 #211925

:: Mogu da zamislim kako se cuju dve referentne 260-ice u full load-u sa 8800GT...
:: _____________________________
:: ATI HD5750 CrossfireX
:: Vantage Score OC930/1240:
:: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
:: :: Lepa masina nek te dobro sluzi. Sve je ovo lepo, samo kako li se cuje ovo :) i imas li ti neke filtere za prasinu posto ako ovo krenes da cistis, neces brzo zavrsiti :)
:: ::
:: :: Pozdrav

Ventilatori na grafikama meni nisu nikada na auto oko 60-70% su uvek. Ne pustam da se karte ugreju toliko kako bi se ventovi ubrzali.
A ne mozes da zamsilsim jer nisi probao ovu kombinaciju.
Tr0pIcAn0 Sjajno 11.05.2010. 11:55 #211951

broj poruka: 633
izgleda Vuce..Svaka cast .)

AMD Phenom II x4 925
Thermaltake V1 CL-P0401
MSI KA790GX
Silverstone SST-ST50F-230 500W
Asus nVidia 8600gt silent 512mb ddr3
Kingston KHX1066mhz CL4 2x1gb

vuk125 Re: Sjajno 11.05.2010. 12:07 #211952

:: izgleda Vuce..Svaka cast .
:: AMD Phenom II x4 92
:: Thermaltake V1 CL-P040
:: MSI KA790G
:: Silverstone SST-ST50F-230 500
:: Asus nVidia 8600gt silent 512mb ddr
:: Kingston KHX1066mhz CL4 2x1gb

Drago mi j da ti se svidja :)
Ognjeni .... 11.05.2010. 14:29 #211997

broj poruka: 4527
super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa.

2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega..

Ajd uzdravlje

vuk125 Re: .... 11.05.2010. 14:44 #211998

:: super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa
:: 2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega.
:: Ajd uzdravlje

Pa nisam mnogo para dao na graficki sistem, nisam onoliko koiko ti mislis.
Grafici sistem ceo kosta sa sve tri grafike 300e. Kolio jedan 5870 i manje
Ja kada kupujem imam neke seme za HW, uglavniom ili inostranstvo ili neka sema
Naravno sve ima garanciju i novo je kao i u radnjama :).
Prolazim dosta povoljnije sve u svemu. Nije dzabe normano ali ipak osetno jeftinije nego kod nas.
Tako da mislim da za te pare bolje nema.
Najskuplje tu od svega je bilo napajanje mozda mada sam i tu dobro prosao obzirom da sam imao popust prodao svoje staro, mislim da je i to ok.
Ognjeni Re: Re: .... 11.05.2010. 14:59 #212003

Najgore od svega sto sam mislio da si dao mnogo , mnogo manje a ne vise kao sto si mislio.

za manje od 200e
bih imao taj sistem nov sa 2 x 5770 grafikama i 8800 gt da sam nabavljao..imam i ja kombinacija .)...tako da i dalje mislim da si mogao mnogo bolje proci, em jeftinije em profitabilnije po pitanju perfomansi/kvaliteta grafika celokupnog.

.p.s Neko ce reci sta imam ja sa tvojim cenama...na oglasima se 5770 po 110e prodaju stare mesec-dva....tako da.. racunaj

Ajd uzdravlje

:: :: super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa
:: :: 2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega.
:: :: Ajd uzdravlje
:: Pa nisam mnogo para dao na graficki sistem, nisam onoliko koiko ti mislis
:: Grafici sistem ceo kosta sa sve tri grafike 300e. Kolio jedan 5870 i manj
:: Ja kada kupujem imam neke seme za HW, uglavniom ili inostranstvo ili neka sem
:: Naravno sve ima garanciju i novo je kao i u radnjama :)
:: Prolazim dosta povoljnije sve u svemu. Nije dzabe normano ali ipak osetno jeftinije nego kod nas
:: Tako da mislim da za te pare bolje nema
:: Najskuplje tu od svega je bilo napajanje mozda mada sam i tu dobro prosao obzirom da sam imao popust prodao svoje staro, mislim da je i to ok
vuk125 Re: Re: Re: .... 11.05.2010. 15:09 #212004

:: Najgore od svega sto sam mislio da si dao mnogo , mnogo manje a ne vise kao sto si mislio
:: za manje od 200
:: bih imao taj sistem nov sa 2 x 5770 grafikama i 8800 gt da sam nabavljao..imam i ja kombinacija .)...tako da i dalje mislim da si mogao mnogo bolje proci, em jeftinije em profitabilnije po pitanju perfomansi/kvaliteta grafika celokupnog
:: .p.s Neko ce reci sta imam ja sa tvojim cenama...na oglasima se 5770 po 110e prodaju stare mesec-dva....tako da.. racuna
:: :: :: super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa
:: :: ::
:: :: :: 2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega.
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: Pa nisam mnogo para dao na graficki sistem, nisam onoliko koiko ti mislis
:: :: Grafici sistem ceo kosta sa sve tri grafike 300e. Kolio jedan 5870 i manj
:: :: Ja kada kupujem imam neke seme za HW, uglavniom ili inostranstvo ili neka sem
:: :: Naravno sve ima garanciju i novo je kao i u radnjama :)
:: :: Prolazim dosta povoljnije sve u svemu. Nije dzabe normano ali ipak osetno jeftinije nego kod nas
:: :: Tako da mislim da za te pare bolje nema
:: :: Najskuplje tu od svega je bilo napajanje mozda mada sam i tu dobro prosao obzirom da sam imao popust prodao svoje staro, mislim da je i to ok

2x5770 u CF i jedna fizika nije lose moram da priznam.
JOs kada bi bile Vipor-X jos bolje :)))))
vuk125 Re: Re: Re: .... 11.05.2010. 15:12 #212007

:: Najgore od svega sto sam mislio da si dao mnogo , mnogo manje a ne vise kao sto si mislio
:: za manje od 200
:: bih imao taj sistem nov sa 2 x 5770 grafikama i 8800 gt da sam nabavljao..imam i ja kombinacija .)...tako da i dalje mislim da si mogao mnogo bolje proci, em jeftinije em profitabilnije po pitanju perfomansi/kvaliteta grafika celokupnog
:: .p.s Neko ce reci sta imam ja sa tvojim cenama...na oglasima se 5770 po 110e prodaju stare mesec-dva....tako da.. racuna
:: :: :: super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa
:: :: :: 2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega.
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: Pa nisam mnogo para dao na graficki sistem, nisam onoliko koiko ti mislis
:: :: Grafici sistem ceo kosta sa sve tri grafike 300e. Kolio jedan 5870 i manj
:: :: Ja kada kupujem imam neke seme za HW, uglavniom ili inostranstvo ili neka sem
:: :: Naravno sve ima garanciju i novo je kao i u radnjama :)
:: :: Prolazim dosta povoljnije sve u svemu. Nije dzabe normano ali ipak osetno jeftinije nego kod nas
:: :: Tako da mislim da za te pare bolje nema
:: :: Najskuplje tu od svega je bilo napajanje mozda mada sam i tu dobro prosao obzirom da sam imao popust prodao svoje staro, mislim da je i to ok

Znam sve ali bi meni treba nv DX11 mi ne znaci nista.
Slabo se ja igram.
Igram ali ne toliko cesto.
Ognjeni Re: Re: Re: Re: .... 11.05.2010. 15:12 #212008

.)..e jbg..vapor za 110 nema ni u diznilendu..mada iskreno , vise nikad necu davati 30-40e vise na custom hladjenja jer je besmisleno....sve nove grafike ne racunajuci furunu fermija imaju odlicne referentne culere...tako da je po meni vapor bacanje para.

Ajd uzdravlje

:: :: Najgore od svega sto sam mislio da si dao mnogo , mnogo manje a ne vise kao sto si mislio
:: :: za manje od 200
:: :: bih imao taj sistem nov sa 2 x 5770 grafikama i 8800 gt da sam nabavljao..imam i ja kombinacija .)...tako da i dalje mislim da si mogao mnogo bolje proci, em jeftinije em profitabilnije po pitanju perfomansi/kvaliteta grafika celokupnog
:: :: .p.s Neko ce reci sta imam ja sa tvojim cenama...na oglasima se 5770 po 110e prodaju stare mesec-dva....tako da.. racuna
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: super masina sve lepo extra ALI po meni bacene pare na grafiku.. toliko dato na grafiku a nema dx11 sto skoro SVAKA nova igra ima....neko ce reci koji ce mu dx11...ovo je gaming masina sto nije tesko skontati i ocigledno za gamera...a dati toliko kesa a da ne uzivas maximalno je za mene bacanje kesa
:: :: :: ::
:: :: :: :: 2 x 5770 da si uzeo + taj 8800 gt imao bi daleko bolju masinu..em bi te jeftinije proslo, em bolje perf, em tisa,manje trosi bla bla bla...ali je ocigledno da i sam znas vec sve to ,nisi neki klinac pocetnik ali je ocigledno da je nvidija morala da bude..pa po cenu svega.
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Pa nisam mnogo para dao na graficki sistem, nisam onoliko koiko ti mislis
:: :: :: Grafici sistem ceo kosta sa sve tri grafike 300e. Kolio jedan 5870 i manj
:: :: :: Ja kada kupujem imam neke seme za HW, uglavniom ili inostranstvo ili neka sem
:: :: :: Naravno sve ima garanciju i novo je kao i u radnjama :)
:: :: :: Prolazim dosta povoljnije sve u svemu. Nije dzabe normano ali ipak osetno jeftinije nego kod nas
:: :: :: Tako da mislim da za te pare bolje nema
:: :: :: Najskuplje tu od svega je bilo napajanje mozda mada sam i tu dobro prosao obzirom da sam imao popust prodao svoje staro, mislim da je i to ok
:: 2x5770 u CF i jedna fizika nije lose moram da priznam
:: JOs kada bi bile Vipor-X jos bolje :)))))
tortojed Njam, njam!!! 12.05.2010. 12:08 #212309

broj poruka: 11010

Uz samo jednu malu izmenu - dve karte kao ova u clanku ciji link saljem, umesto 2x260...

http://www.guru3d.com/article/kfa2-galaxy-geforce-gtx-470-review/

vuk125 Re: Njam, njam!!! 12.05.2010. 12:12 #212311

:: Uz samo jednu malu izmenu - dve karte kao ova u clanku ciji link saljem, umesto 2x260..
:: http://www.guru3d.com/article/kfa2-galaxy-geforce-gtx-470-review

Bice za koji mesec :), posto nema nameru ovde da kupujem fermi.
Slazem se sa tobom u potpunosti.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs