...ja imam slican problem sa mojim konpom, nazalost ne mogu da provailm sta je, mislim da me ploca zeza, ali ne znam... najveci problem imam kada instaliram neki virtual drive, kao demon tools ili sl. tad mi komp nonstop zakucava...
Pozz...
17.05.2010. 23:12
status: user broj poruka: 7732
ako koristis Win7 jednostavno nije kompatibilan ,kod mene power iso radi bez problema.Treba malo da pratite event viewer u administrative tools ,U vecini slucajeva krivac za kocenje je memorija .t.j ne moze lepo da hendluje podatke i tada dolazi do kocenja,ne treba iskljuciti ni neispravan hard ili DVD.Kod mene je uvek zadnja sumnja na plocu ,narocito ako je kvalitetan prozvodjac.
Re: Sa Daemon tools i nazdraviji komp bi imao problema
17.05.2010. 23:23
status: user broj poruka: 19076
ajde bre obrade, pa odakle ti to da Daemon nije kompatibilan sa W7? Radi perfektno, ne moze da ga zameni ni jedan iso software..
:: ako koristis Win7 jednostavno nije kompatibilan ,kod mene power iso radi bez problema.Treba malo da pratite event viewer u administrative tools ,U vecini slucajeva krivac za kocenje je memorija .t.j ne moze lepo da hendluje podatke i tada dolazi do kocenja,ne treba iskljuciti ni neispravan hard ili DVD.Kod mene je uvek zadnja sumnja na plocu ,narocito ako je kvalitetan prozvodjac.
Re: Sa Daemon tools i nazdraviji komp bi imao problema
17.05.2010. 23:25
status: user broj poruka: 5714
Ovde se slazem, iskusio sam XYZ puta na razlicitim OSovima
D E M I G O D
:: ako koristis Win7 jednostavno nije kompatibilan ,kod mene power iso radi bez problema.Treba malo da pratite event viewer u administrative tools ,U vecini slucajeva krivac za kocenje je memorija .t.j ne moze lepo da hendluje podatke i tada dolazi do kocenja,ne treba iskljuciti ni neispravan hard ili DVD.Kod mene je uvek zadnja sumnja na plocu ,narocito ako je kvalitetan prozvodjac.
Na Win7 sam probao par verzija ,nije hteo da radi ,stavim Power iso bez problema ,doduse nisam probao novije verzije daemon tool ,a i nemam nameru ,jer power iso najbolje narezuje iso fajlove.Kad mi nesto dobro radi ja ne menjam to.
pa ja sam ga bez ikakvih problema svuda instalirao na ultimate-u 7600, Daemon verzija 4.03 lite i stvarno radi besprekorno, ne razumem u cemu je problem. a mnogo se lakse manipulise sa iso fajlovima, a i ostalim, cita sve..
:: Na Win7 sam probao par verzija ,nije hteo da radi ,stavim Power iso bez problema ,doduse nisam probao novije verzije daemon tool ,a i nemam nameru ,jer power iso najbolje narezuje iso fajlove.Kad mi nesto dobro radi ja ne menjam to.
Daemon tools keva i ne pravi nikakav problem, ako ne moze on da otvori neki format (daa) koristim power iso (valjda je taj :)), inace u pitanju je bila i 32-bitna Vista i 64-bitni Win 7, nikakav problem :).
@obradmi daemon tools je mnogo laksi za samo neko mountovanje iso fajla, sta ce meni 16 fajlova odjednom kada mi treba samo 1, potrosicu u daemon tools 10 sekundi, a u power iso duplo vise vremena ?
isto lak da laksi ne moze da bude ,ti sam definises u njemu broj virtualnih drajvova,ali imarkovic vidis da je i machine imao problem sa daemon tools,kod mene je recimo daemon dok sam bio na XP radio odlicno,ali power isto je odlican isto ,ne bi ga menjao.
mozda ste imali ti i machine, ali ja nisam moram da vas naucim da radite sa drajverima i softverima, nema druge :P
:: isto lak da laksi ne moze da bude ,ti sam definises u njemu broj virtualnih drajvova,ali imarkovic vidis da je i machine imao problem sa daemon tools,kod mene je recimo daemon dok sam bio na XP radio odlicno,ali power isto je odlican isto ,ne bi ga menjao.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.