Čak i za neiskusnog overklokera (kad su u pitanju volti) mogu da kažem da je ovo mnogo, 1,552V, skeletore, mnogo se zezaš sa tim! Ako ti je cilj bio da dobiješ najbolji 3dmark score, onda si uspeo, ali sad se vraćaj na neku normalnu voltažu! Nemoj da ga spališ!
A zašto je to smeće od procesora? Po čemu? Ajd` da da si rekao za neki procesor koji je izašao pre 10 godina, mada treba imati respekt i prema toj arhitekturi, ali ajde...
Ne razumem svrhu ovakvih rasprava,admin treba da radi svoj posao i zaključa ovakve teme, a pokretača overklokuje bar 7 dana. Stavi ga na 1,9V i na kinesko napajanje
morao sam i ja malo da se poigram http://img707.imageshack.us/f/moraosamija.jpg/ sve sa box coolerom 24/7,aaaa sta kazete na ovo ajd sad Skeletore usalto sam samo u trecu imna da vidnes kad pocnem s naponima
Re: ..E pa sad i ti kenjas, a taman sam mislio da si OK!
02.06.2010. 11:35
status: user broj poruka: 11021
Pomoc si dobio. Raspitivao si se, raspitivao, BIOS maticne, ovo/ono, neki su ti i odgovorili. A sta bi ti? Da se oznojimo od puste srece sto si naumio da overklokujes procesor?!
:: prosao orthos i linx... pozdrav drugari i hvala na pomoci koju nisam dobio.. :: :: ::
:: :: Pomoc si dobio. Raspitivao si se, raspitivao, BIOS maticne, ovo/ono, neki su ti i odgovorili :: A sta bi ti? Da se oznojimo od puste srece sto si naumio da overklokujes procesor? :: :: :: prosao orthos i linx... pozdrav drugari i hvala na pomoci koju nisam dobio.. :: :: :: :: :: ::
Ma decko je PRO skroz, mi smo svi amateri koji mogu da se dive njegovom overkloking iskustvu (roknuti voltazu i multiplier xD) Hvalio se on i da je hardcore gamer davno jos i da zna vise o igrama nego iko na forumu.
:: `prosao orthos i linx... pozdrav drugari i hvala na pomoci koju nisam dobio... :: :: `do sad ste pogadjali kao prstom u d.. :: :: laku noc:) :: :: Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... Ili ti zahvalan neki klinac.. :: ::
A kako si majke ti dobio 4054MHz sa 441,8 x 8 Jesam bio slab iz matiša al ti ga baš pretera
:: morao sam i ja malo da se poigra :: http://img707.imageshack.us/f/moraosamija.jpg :: sve sa box coolerom 24/7,aaaa sta kazete na ov :: ajd sad Skeletore usalto sam samo u trecu imna da vidnes kad pocnem s naponim :: ::
@Daum ako zajebani nema pojma, zasto je onda osvojio prvo mesto u pojedinacnoj konkurenciji na Asus ili Gigabyte OC takmicenju ? Ne branim nikoga, niti ga poznajem, ali koliko je ovde pokazao mislim da ipak nesto zna ?
Gile naravno da zna ali se cena znanja i placa odredjenim gubitcima..Decko ima kintu i to prati.On je znanje skupio mozda na malo grublji i tezi nacin svojim metodama dok je neko drugi to radio malo drugacije..Ja recimo ne mogu sebi da pristim da ubijem dva-tri CPU-a da bi saznao kakve su njegove osobine i limiti..Kapirash? Za sve postoje talenti pa i za taj OC i sam dodir sa HW-om..To i dokazuje da svako i ne moze da bude hardveras u pravom smislu a kamo li overkloker.. P.S.Nije bio prvo mesto ali medju prva tri..Na Asus takmicenju se borio z autesne nagrade koliko se secam.. Pozdrav.
:: @Daum ako zajebani nema pojma, zasto je onda osvojio prvo mesto u pojedinacnoj konkurenciji na Asus ili Gigabyte OC takmicenju ? Ne branim nikoga, niti ga poznajem, ali koliko je ovde pokazao mislim da ipak nesto zna :: :: Pozdrav!
ovaj covek je fijuk!!! jel to onaj ciji si dres (od)farbao iz crveno-belo u crno-belo? :)))
D E M I G O D
:: Ma čovek je profi overclocker, vidi se po komentarima na benchu i ovde, ali on i dalje misli da je u pravu.. :: :: Ko tebe kamenom, ti njega hlebom..... iz zamrzivača :: :: Usput, možete da pročitate sprdnju koju je napravio na PCAxe forumu, dakle nisu samo dva foruma u pitanju.. :: :: http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=402 :: :: Na tri foruma si popio packe, a ti i dalje tvrdiš da si neki overclocker... c c c... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.