Mogao bi da bar da kazes koji je to servis :D :D Ja imam neku skalameriju koju treba da popravim..... ili da je rasprodam u komade :D Ako neces da kazes javno pusti e-mail
p.s. zna li neko nekog ko otkupljuje laptop komponente (moze isto e-mail da ne bude rekalama) Hvala
:: Sta ste digli galamu ne mogu da spavam! lo :: rekao sam da je DEO 200di :: ne brinite se, za ruke su uzeli 1500
Evo slicnog (istog) problema i kod mene. u pitanju je Acer Aspire 5253g, star nekih tri godine. Juce sam ga otvorio zbog ciscenja, rasklopio i vratio sve tip-top. I nakon sklapanja sa javio isti problem. Pokrene sve komponente, zasvetli i ekran i nakon 3-5 sec. se iskljuci... Proveravao sam konektore i sve je ok.. moguce je da je termalna pasta, jer je nije bilo bas dovoljno.. Nocas je bilo kasno pa nisam stigao sve da isprobam.. Danas popodne me ceka nastavak... :)
:: Ja sam i za to da ako te kojim slučajem lekar leči i ti umreš od neadekvatne terapije imaš pravo na totalnu refundaciju. To je već ljudski i pošteno :: :: Šalu na stranu, ok bi bilo da se plati nešto simbolično za pregled čisto na osnovu utrošenog vremena a ostatak prema kompikovanosti popravke ako je do nje uopšte i došlo, i naravno obavezno pivo za servisera po uspešno završenom poslu, mislim leti pivo a zimi rakija :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Slazem se sa Machine da je 10 tak e realna a mozda cak i mala cena za taj posao... a za pricu oko kamere i austrijanaca i ne naplacavanja dijagnostike i zamene gumice bih rekao sledece... Donese ti neko lap top na servis i kaze ne radi...uzmes probas, rastavis...konstatujes da je neispravna maticna, sve to traje sat, sat ipo, zoves lika kazes koje su alternative a on kaze sve mu je puno, nema para...jos pola sata da sastavis i vratis u prvobitno stanje i tako 3-4 puta danas i gde si ti tu? Ode 6 do 8 sati zivota ni za sta...drzava dise za vrat svaki mesec, gazda lokala, eps, telekom...odrzavanje kola kojima dolazis na posao i da ne nabrajam dalje... Isti taj batica kome je skup servis gore pomenutog laptopa okrene turu pica uvece na nekom splavu i to plati 1500-2000 dinara ili cak i vise....ko je tu lud?
Ludi smo mi koji popravljamo stvari za male pare. I što pristanemo da to radimo. Bolje moto iz serije Majstorova radionica. Nema povrata stvari, dok ne platiš, pa se ti slikaj. A ako nemaš para 21 dan, proda se stvar i ćao. E, onda batica ima da plati i još da časti majstora.
Cpu: Intel i3 2100 Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2133 Sabba MBO: MSI Z77A-GD65 Case:Chieftec Big Tower PSU:CTF 650w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Planar PLL2210W
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.