Skoro 13V umesto 12V i 5.7V umesto 5V je daleko od granica normale, nemoj se zavaravati. Prvo proveri s drugim, normalnim napajanjem, pa ako nije to gledaj dalje...
:: http://tinypic.com/r/2mnlwep/ :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: Mislim hvala vam svima na pažnji, nije da se bunim...
12.06.2010. 18:17
status: user broj poruka: 829
mali offtopic: svidja mi se taj wallpaper, mozes li mi reci gde si ga nasao?:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Ali bi bilo dobro da se čitaju postovi, naravno čisto zato što tako treba, ne što meni ne daj bože smeta :: :: Ovo su pravi napon :: http://tinypic.com/r/nn0138/ :: :: edit: nije hard ishmerish, restartovao se jednom iz biosa, tu hard nema šta da radi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: Osim aman ljudi nemojte me jebati :: :: Admine briši temu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
eto kad ja kazem nemoj VIA CPU, i elixir, memoriju, kao i chaintec plocu, ali RAIC nece da slusa, i na sve to stavio zito napajanje, hehehhehehehehehehehe
:: Osim aman ljudi nemojte me jebati :: :: Admine briši temu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Te `softverske` napone nemoj ni da gledas, cak ni u Biosu sta pise nije tacno. Ja sam na mojoj DFI ploci napone merio unimerom i nemaju blage veze sa onim sto ti prijavi Bios i softver koji se oslanja na podatke iz Bios-a Recimo pise za granu od 12V da je napon 11.73V, a ja merim 12.20V na unimeru. Dok sam testirao opterecenje pise da napon padne i na 11V, a na unimeru se promenio sa 12.20 na 12.19V... itd
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ispada na kraju da je bio pokvaren prekidač za resetovanje i kako ga retko koristim uglavnom je mirovao. I onda se desi da ga capnem nekim povodom pa on nastavi da daje kontakt periodično neko vreme dok se ne vrati u početni položaj i onda opet miruje do daljnjeg.
E da mu jebem sve po spisku kad ispade da je kvar na kraju čisto mehanički a nema šta nisam okrivio.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ma bitno je da si se resio bede.:) da vidis ti samo laptop moje sestre, evo ni ovi u servisu ne mogu da ga poprave...:/
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Ispada na kraju da je bio pokvaren prekidač za resetovanje i kako ga retko koristim uglavnom je mirovao. I onda se desi da ga capnem nekim povodom pa on nastavi da daje kontakt periodično neko vreme dok se ne vrati u početni položaj i onda opet miruje do daljnjeg :: :: E da mu jebem sve po spisku kad ispade da je kvar na kraju čisto mehanički a nema šta nisam okrivio :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
http://img340.imageshack.us/img340/9612/napon.jpg 5v i 12v (negativne) mislim da mi ne vuce ni jedna komponenta, komp radi normalno, ocitavanje mozda i nije tacno jer mi je bios maltene stariji od ploce... da li da budem zabrinut? ps. pogledajte i core #0#1 temperature LOL ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
vec sam se zalio na govno od ploce nego si zaboravio, uopste ne mislis na mene, smrc :) elem, def. vcore za AIIx2 je 1.35v, sa matorim biosom je 1.45v, a sa svim novijim verzijama je 1.15- 1.25v ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Što ne staviš noviji bios kad je već tako mato :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
ma nece da se upali dok ne prodje jedno pola sata, dok se ne zagreje ili sta vec. bateriju posisa preko pola samo u tom `necu-se-jos-paliti-ne-svidja-mi-se-vreme` rezimu. a posle nekih 20ak minuta od prvog klika na power on dugme, samo ga kliknes ponovo i on se upali. evo bio danas u servisu, lik zamenio maticnu i grafiku, stavio nove, testirao ga ceo dan i danas opet isto...-.- doduse, trebalo mu je samo 5minuta ovaj put!:S sta reci osim neka neko upuca gremlina!
:: Šta je mališi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Nemoj da si na kraj srca, ja sam mnogo zaboravan lik, sećam se recimo da si se žalio na koleginicu talentovanu za nove tehnologije. Ma ako sve radi nemoj da se sekiraš, ja ne bi ni gledao svoje napone da nije krenuo da brlja.
->Ruff: Egzotičan problem, stvarno nikad čuo za takvu zgodu. Šta se dešava ako je uključen u struju dok pališ?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
isto. nema poente drzati ga takvog puno na bateriji, samo bih je trosio za dz. 99% vremena provodi prikacen na adapter. a da vidis dalje egzotike: kad je kupljen radio je super, a onda mu je vremenom trebalo sve vise da se upali. prvi put kad je odnesen u servis, flesovali bios i stavili nov audio drajver, i opet radio super jedno dve tri nedelje, pa poceo da posustaje.
a najgore od svega je sto sam ja rekao roditeljima da kupe bas taj laptop sestri za 18ti. i sad mogu samo da se ubijem od nerviranja.
:: :: ->Ruff: Egzotičan problem, stvarno nikad čuo za takvu zgodu. Šta se dešava ako je uključen u struju dok pališ :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Jebiga, svakom se desi da se zajebe tu i tamo.Jel sigurno da taj servis valja išta?
:: isto. nema poente drzati ga takvog puno na bateriji, samo bih je trosio za dz. 99% vremena provodi prikacen na adapter. :: a da vidis dalje egzotike: kad je kupljen radio je super, a onda mu je vremenom trebalo sve vise da se upali :: prvi put kad je odnesen u servis, flesovali bios i stavili nov audio drajver, i opet radio super jedno dve tri nedelje, pa poceo da posustaje :: :: a najgore od svega je sto sam ja rekao roditeljima da kupe bas taj laptop sestri za 18ti. i sad mogu samo da se ubijem od nerviranja :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: :: :: :: :: ->Ruff: Egzotičan problem, stvarno nikad čuo za takvu zgodu. Šta se dešava ako je uključen u struju dok pališ :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
razumem ja da se to desava, al bas nije moralo na sestri da mi prelomi. mada ko ce znati, mozda je to nesto podsvesno?:) iskreno se nadam da im valja servis. za njihovo dobro.-.-
:: Jebiga, svakom se desi da se zajebe tu i tamo.Jel sigurno da taj servis valja išta :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ispada na kraju da je bio pokvaren prekidač za resetovanje i kako ga retko koristim uglavnom je mirovao. I onda se desi da ga capnem nekim povodom pa on nastavi da daje kontakt periodično neko vreme dok se ne vrati u početni položaj i onda opet miruje do daljnjeg :: :: E da mu jebem sve po spisku kad ispade da je kvar na kraju čisto mehanički a nema šta nisam okrivio :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.