U Atom-u poslao sam im mail da vidim da li ce posle 21.6 biti ista cena.
Pozdrav!
:: imam manje-vise (dobro, ipak manje:D ) slicnu konfiguraciju i cooler mastera od 500w (36ampera na 12v, mislim). so far, so good :: :: e sad, moja 9600gt je ona sto trazi 96w, postoji i kasnija revizija sa nesto nizim klokovima, ali ona trazi samo 59w :: http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600gt_us.html /tab specification :: ako ima prvu reviziju, radi se o razlici od 25w, iliti 2ampera, moje licno misljenje je da verovatno ne bi imao problema. sa razlikom od 5ampera, to mu dodje skoro duplo.:/ mozes i sam da izracunas, izmedju ostalog. saberes ampere i sto blize granici koja pise na njemu, to gore. naravno, pritom ignorisem cinjenicu da je marka pomenutog napajanja bzvz.: :: :: edit: pitanje je ima li ta 4850 za te pare, danas sam zvao dosta radnji, jedino sto sam bio nasao je za 9800...: :: edit2: vidim da gledas ovu ga 4850 zalman u atomu, zvao sam ih danas i oni nece raditi prodaju fizickim licima do 21.6., znaci mozes da kupis samo preko firme... cisto da budes upozoren.: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: ::
Prvo ni sva Frontier napajanja nisu ista. Ima 4 modela od 450 w, mada na svima pise isto, a komponente su razlicite. U cemu je razlika? Razlika je u tome sto Suoko Mashashi ala. Frontier 450w (35A na 12V grani i to jednoj sa 2 izvoda)moze da radi sa sledecom konfiguracijom: -CPU E 6500 -MBO JW IP45 Ultra -HDD 1.5 TB -2 optike, -4850 (MSI i EVGA - 25 A). To radi lepo vec 3 godine, samo su stavljeni novi HDD i u konfiguracije tj. sa 500 gd na 1.5TB. Inace, ovu konfiguraciju madjarski Frontier( neznam gdje se tacno sklapa), Somborski Frontier, kineska kopija Frontier i rumunski Frontier crknu prilikom paljenja i to sa 2 kom prikljucenja cisto da istestiram napajanje koje je 650 dinara. Cak je i Atom-u dolazio kao LC Power( stavljena druga nalepnica a, provereno!). Nekazem da su iz Atom-a stavili, jer su i u Madjarskoj, Rumuniji i Austriji se pojavila ista napajanja, ali kad ih rastavis isti su delovi i kod Frontier-a i LC Power-a. A inace, sto se tice oznaka, kod nas se nalaze napajanja za zapadno trziste, za istocno i za one bez para. Kad se moglo za 5.8 e da se uzme napajanje( govorim o VPC cenama). Nikad ! operator
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.