hahah, sky, al` si mu ga shukno` sad..smoren\supalj...
:: PCBerza=Malicioznost=Mrznja=Ljubomora=Zavist=Pljuvanj :: :: U nekim slucajevima se pljuje i iz dosade,ono tipicno za srpski mentalitet kad krenes po majci pa na dalje. :: :: NE KAZEM DA JE OVO VEZANO ZA OVU TEMU VEC GENERALNO MADA AKO SE NEKO PREPOZNA JA NISAM KRIV : :: :: Pazi cak i sto jeste smoren i supalj post/tema meni ne smeta i ako sam se sa maestrom kacio zbog njegovog bezobrazluka opet ga ne osudjujem nit ga mrzim :: Cak bi mu opet pomogao kao sto jesam a hvala Bogu naucio je i da se ponasa sem kad ispizdi ponekad kao u ovoj temi :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Hahaha...shukno shukno...hahaha Ma ja decka i ne poznajem, ali nisam nista negativno mislio. ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
:: Hahaha...shukno shukno...hahaha :: Ma ja decka i ne poznajem, ali nisam nista negativno mislio :: __________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.quakelive.co :: ::
najbolje je reci sledece: pozdrav svim normalnim ljudima a zavidnim g.nima... ma oni su se vec sami prepoznali...
a ovde ostati jedino je moguce ako vam se pridruzim u stilu: bilo sta tudje je sranje, i trebao si ovo ovako a ono onako... hahaha stvarno ste nemoguci:)
hvala svima koji su mi pomogli ponekad odavde.. oni znaju ko su, a nemam za sta da ispizdim nego me smara vise taj trend da samo znate da napusite i napoljujete sve sto nije vase pa makar bio to i takav proizvod kao sto je 5850...
pozdrav
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Ja ti rekoh da je to `moda` da se pljuje ali ti treba da iskuliras.Inace stvarno si mogao vec da se potrudis da predstavis u pravom svetlu taj dobar proizvod a ne da okacis dva screen-a i da napises jednu recenicu i to treba da predstavlja sad nesto bitno a zapravo ne govori nista! Na takav naslov azdaja aludira vec na nesto sto predstavljas,neki user review. E zato ima i takvih reakcija a i realno sam si zato kriv.Nisi nista doprineo svojim postom a ocekujes pozitivne kritike ili ti pohvale.. Ja ti sugerisem kako se to radi zato sto drugi nacin ne postoji.Ako vec zelis da steknes respekt kod ljudi u svetu IT-a moras sa necim i da doprineses da to uradis muski. Ne solim ti pamet,nisi glup,razmisli sam da li pricam realno.
uzeo si top proizvod za 255e i nema tu sta vise da se prica(ima i kolega jednu :P)
I taj Q9550 na 4.0 realno stvarno nemas potrebe da diras masinu bar do proleca 2011.
Pozdrav
:: najbolje je reci sledece: pozdrav svim normalnim ljudima a zavidnim g.nima... ma oni su se vec sami prepoznali.. :: :: a ovde ostati jedino je moguce ako vam se pridruzim u stilu: bilo sta tudje je sranje, i trebao si ovo ovako a ono onako... hahaha stvarno ste nemoguci: :: :: hvala svima koji su mi pomogli ponekad odavde.. oni znaju ko su, a nemam za sta da ispizdim nego me smara vise taj trend da samo znate da napusite i napoljujete sve sto nije vase pa makar bio to i takav proizvod kao sto je 5850.. :: :: pozdra :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 5850 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S :: ::
ja nemam vremena za takve stvari detaljne jer je meni ovo samo hobi a imam drugu profesiju koja je daleko od ove:)
mislim da su ova tri screenshota dovoljna jer govore dovoljno sami za sebe... jel tako kolega dautovicu?:)
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Ni meni ovo nije profesija ali sam opet precizan i detaljan,Stim i stices znanje i iskustvo a pomazes i drugima..Kako god.. U svakom slucaju masina ti je dobra.Uzivaj..Pozz..
Malo ste skeletora iznapusavali bez potrebe...svi redom na ovoj temi...ja ga prvi smorim kada vidim da lupeta...
Nigde on nije napisao da je radio test 5850 i ovako ih ima na netu koliko hoces.
Okacio je skor svoje masine(i ako je meni to glupo da bi se otvarala tema)
Nije radio test, ipak je ova kartica stara vec solidno i mislim da nema potrebe da se radi neki test onako obiman izuzev poredjenje sa nekim kartama poput GTX460.
@Skeletor9, uzivaj u masini nek te sluzi i to je to nema sta drugo da se kaze pa oko nove godine da uleti jso jedna 5850 u CF : )
ni ne sanjas koliko sam stresova imao dok ovo nisam sve uklopio da radi kako treba,,, sad sam uzivam:)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647690. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.