Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze!
STRANA 2 OD 4
Dragot
re
12.08.2010. 11:46
status: user broj poruka: 1149
Tako je care! Ma taj Skeletor9 je neki supcic koji je skupljo za tu 5850 2-3 godine pa sad posto ga oko njega ljudi nerazumeju niti znaju sta on to ima u kompu pa je reko da kad je vec kupijo da se malo kurci. I sta ja imam od tih testova ?
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212 GAINWARD GTX 260 SP216 2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ SAMSUNG 750GB 32MB OCZ STEALTH X STREAM 600W THERMALTAKE SOPRANO RS101 WINDOW LG GH22NS40 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 G800 A4 X-755FS
:: :: :: :: Takvih i sl. ima ovde koliko volis, i ako hoces neku konstruktivnost i razvitak bilo kakvih ideja, bezi odavde :: COVECE-TI :: OVO SMATRAS KONSTRUKTIVNOSCU??? :: zasto ne bi organizovali ovako nesto... da se dogovorimo koji ce to testovi biti validni i da postavljamo svoje rezultate... to moze biti veoma zanimljivo, ima toga na drugim forumima ali zasto ne i ovde... bio bi to veliki rivalitet :: :: da ne bude samo rekla kazala nego izvolite gospodo predstavite mashinu kroz poene.. :: ??????????????????????????????????????????????? :: PA OVO JE KLASICNO`JA SAM FACA,NABUDZIO SAM MASINU,KUPIO 5850-SAD DA VIDIM OVE PAORE SA MASINAMA OD 500E I DA SE MALO PODSMEVAM :: CITIRAM`.... bio bi to veliki rivalitet! :: :: SMESAN SI KOLIKO I SKELETOR9
Meni je stvarno zao ako si se pronasao u mojim postovima, ali to je na zalost stvarnost. Ko tebe tera da ucestvujes , ako ti je ne zanimljiva tema??? Zasto hejtujes??? Mozda je nekom zanimljiva, i odakle ti pravo da pises nesto ovako, ako te ne interesuje i glupa ti je tema. Na normalnom forumu bi dobio odmah upozorenje. Ja nisam pomenuo da je sajt prso zbog ovog sto je Skeletor napisao, vec da bi bilo koja tema konstruktivnog karaktera bila osudjena na propast, jer bi se prvo javili da pljuju , oni koje to ne interesuje(tvoj primer). Da li mozes da se suzdrzis i da ne pises nista , ako te vec ne zanima (makar bila i najgluplja na svetu) ? Odakle ti pravo da budes bahat i bezobrazan, i da upropascujes temu, koja te ne interesuje? Sta zamisljas da si ovde sa 100tinak postova? Ti nisi smesan vec mi te je zao sa takvim ponasanjem,imaces na zalost dosta problema u zivotu, ali ima vremena naucices nesto, polako.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Intel Core i7 950 3.06GHz (FSB 4.8GT/sec,1MB/8MB,Bloomfield,130W) ASUS Rampage III Extreme GEIL 8GB DDR3 2200MHz Black Dragon ASUS ATI Radeon HD 5870 2GB DDR5 Cooler Master HAF 932 + 850W Cooler Master Silent Pro
1: nisam se pronaso u tvom postu(ne znas me-nisam ti ja od tih) 2:o ucestvovanju se nisam izjasnio-tema nije ne zanimljiva ali tema potice od sobe koja u vecini postova pise `ja pa ja,moje je najbolje,moje je vrh,ajde da vidimo cije je bolje i jace) A TI SI SE PRIKLONIO TOJ OSOBI(sto je pokazatelj i kakva si ti osoba) 3:ne `HEJTUJEM`(i to je proseravanje sa tvoje strane-pisi,brate,na srpskom) 4:na pogresnog si se nameracio.ja ovde nisam nikoga pljuvao-citaj malo bolje postove(ako uopste mozes da citas od tog silnog umisljanja da si glavni cova sa svojih 1358postova-to te je mnogo udarilo u glavu)coveku sam rekao da se okane corava posla jer su ga svi upoznali i svaka `konstruktivnost` sa njegove strane je po vecini osudjena na pljuvanje!!!STO TO TI NISI POSTAVIO OVAKVU TEMU????zato sto znas da je to skartljiva tema,a sad pisas uz vetar(cemu ta dvolicnost??) i KO OVDE` HEJTUJE` 5:ovo o bahatosti i pravima necu da komentarisem-ponavljam,ne znas me!! 6:e ovo zadnje ti je najjace-prica mi neko ko ne zna ni dal sam mozda stariji od njega a sudi mi i prognozira da cu lose proci zbog jednog posta?????tu se vidi i da si ogranicen u glavu,da nemas sirine razmisljanja-a bahat si-imas 1358postova!!!SILA SI,MAJKE MI...
ko sto rece neko najbolje ispod svakog nicka da stoji koju masinu ima i mozda njegov skor u vantage/3d mark i to je to...ovako da se natezemo ne moz` Ja jedva stignem da procitam nesto na berzi u poslednje vreme a kamoli da na + beskonacno vrtim testove... mislim da je ova tema Zimska tema za razglabanje...pozz
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Ovde se radi o jednostavnoj stvari, da li je veci majstor onaj ko na masini cirka1500 jevreja ima najaci bench ili onaj ko na masini od 150 jevreja potera igricu iz 2009 npr. Ili da predjem na poentu , znanje se ne stice jacinom masine pa tako smatram da shodno tome i onaj sa najslabijom masinom moze da deli savete , a da onaj sa najacom mozda i nema toliko znanje. E sad nemamo svi u zoloskom vrtu Srbija budzete za jake konfiguracije, usudicu se reci velika vecina, pa prema tome meni ovakva takmicenja izgledaju kao mahanje gladnom pljeskavicom ispred nosa.
Temu je i pokrenuo neko ko je trazio da mu se pomogne oko setovanja memorije a sada hoce ce da se takmichi. Moze biti da nema budzet za jaku konfiguraciju i da sada ne zna za shta je dao pare i za shta ce mu tako neshto pa zato hoce trku. Ako ce takmichenje neka se prijavi na neki strani forum da ga pojedu kao mache mushkatlu.
:: Ovde se radi o jednostavnoj stvari, da li je veci majstor onaj ko na masini cirka1500 jevreja ima najaci bench ili onaj ko na masini od 150 jevreja potera igricu iz 2009 npr. Ili da predjem na poentu , znanje se ne stice jacinom masine pa tako smatram da shodno tome i onaj sa najslabijom masinom moze da deli savete , a da onaj sa najacom mozda i nema toliko znanje. E sad nemamo svi u zoloskom vrtu Srbija budzete za jake konfiguracije, usudicu se reci velika vecina, pa prema tome meni ovakva takmicenja izgledaju kao mahanje gladnom pljeskavicom ispred nosa :: ::
:: Ovde se radi o jednostavnoj stvari, da li je veci majstor onaj ko na masini cirka1500 jevreja ima najaci bench ili onaj ko na masini od 150 jevreja potera igricu iz 2009 npr. Ili da predjem na poentu , znanje se ne stice jacinom masine pa tako smatram da shodno tome i onaj sa najslabijom masinom moze da deli savete , a da onaj sa najacom mozda i nema toliko znanje. E sad nemamo svi u zoloskom vrtu Srbija budzete za jake konfiguracije, usudicu se reci velika vecina, pa prema tome meni ovakva takmicenja izgledaju kao mahanje gladnom pljeskavicom ispred nosa :: ::
:: ali ja imam Ø, heheheheeh, pa dobro mozda bi prica i prosla da je neko drugi okacio temu (bez uvrede), da vidimo ko koliko kerga masinu po vrucini i to, nije da nema clockera na forumu, pa makar i pocetnika, ali eto sta reci :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: ::
CPU AMD Phenom II 940 MB DFI 790FXB-M2RSH GPU HD 4350 512MB HDD WD 3200aaks X2 PSU OCZ sXs 500W RAM CORSAIR XMS 2 2GB 1066 cl5 X2
:: ajd sad iznesi masinu na terasu na ladno pa da vidimo rez od zimus : :: :: __________________________________________________________________ :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: ali ja imam Ø, heheheheeh, pa dobro mozda bi prica i prosla da je neko drugi okacio temu (bez uvrede), da vidimo ko koliko kerga masinu po vrucini i to, nije da nema clockera na forumu, pa makar i pocetnika, ali eto sta reci :: :: :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: :: http://tinyurl.com/36club :: :: :: :: :: ::
:: ahhahaha, setio si se, sad bi bilo 4300MHz ali sva cetri jezgra zajedno : :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: CPU AMD Phenom II 940 :: MB DFI 790FXB-M2RS :: GPU HD 4350 512MB :: HDD WD 3200aaks X2 :: PSU OCZ sXs 500 :: RAM CORSAIR XMS 2 2GB 1066 cl5 X :: :: :: ajd sad iznesi masinu na terasu na ladno pa da vidimo rez od zimus : :: :: :: :: __________________________________________________________________ :: :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: :: :: ali ja imam Ø, heheheheeh, pa dobro mozda bi prica i prosla da je neko drugi okacio temu (bez uvrede), da vidimo ko koliko kerga masinu po vrucini i to, nije da nema clockera na forumu, pa makar i pocetnika, ali eto sta reci :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: :: :: http://tinyurl.com/36club :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zar se niko nije setio da kad bi bilo takmicenje, da bi se napravile kategorije? Tipa Konfiguracije koje su u prvoj klasi su te te te i te, u II te i te sa tim i tim, bla bla. Tipa ko takmicenja u stajlingu kola gde imaju clean look, extreme look, nacionalna klasa, sta znam, pa ko vise zbudzi.
U svakom slucaju ne bi to ovde proslo. A i treba dosta vremena ni oko cega. Realno. Da se skupimo negde svi pa ajde, al ovako...
tema je ionako sajze skoljka je full m3 motorsport na svakom detalju motor je tamo u nemackoj ubacen 325 6ak redni i tamo je chipovan u knjizi pise da ima 225 ks znam samo da ide nevidjeno oprema full sa kozom i auto klimom, 17inch felne i tako evo moze za 5000 94to (oglas bato)
Re: Tebi dok neko ne nabije taj periskop tamo gde sunce ne sija nece da se smiris
12.08.2010. 16:23
status: user broj poruka: 3992
kad nisam cuo?? jel mora uz ugovor(na recept) il ima u slobodnoj prodaji(kineski) :) 2000 je nice and sweet!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Jes ti cuo da je izasao bensedin od 2000mg, treba da ga probas cuo sam da cuda cini :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.