Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Corsair H70 Mini Review Part 1: Unboxing
STRANA 2 OD 2
vuk125 Re: Re: Re: ... 14.10.2010. 11:23 #252660

status: user
broj poruka: 2929
I u Evropi evgA je slabo zastupljen. Poljska Nemacka Rusija Holandija Francuska i UK
imaju zvanicna predstavnistva. Ja sam probao da Evga karte nadjem u Italiji i Austriju
ali mrka kapa. I dosta je skup EVGA Evropi tamo gde ga ima. Amerika se najvise isplati i to treba dovuci odande.
:: btw video sam eVGA X58 onu slabiju varijantu u a-maze, cena joj je bila pristupacna, ali vise nema, mozda ima na nekom drugom mestu, ali dodje i kod nas s vremena na vreme kao i XFX.. ali pitanje kada ce biti.. ali kapiram posto je pomenuo EU, da moze da nabavi..
::
::
:: :: EVGA u srbiji neces naci jedino ako moze da ti neko donese
:: :: U Srbij samo ASUS i GA od boljih ploca, prakticno samop te dve firme i treba da se razmatraju kad se kupuje ploca. Uzmi ti lepo GA-x58A-UD5 i uzivaj ili ako imas neku semu da ti neko donese nesto lepo od EVGA
:: ::
:: ::
:: :: :: Nema :
:: :: ::
:: :: :: U Srbiji izgleda mogu da se nadju samo Asus i Gigabyte od boljih ploca..
:: :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Southwind ... 14.10.2010. 11:55 #252662

status: user
broj poruka: 260
Mogu da nabavim, ali mi se ne isplati. Jedino za Ameriku ne mogu da nadjem vezu, a ta mi najvise treba.

Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs