Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Totalno razočarenje ... noćna mora ... System One IT services
STRANA 2 OD 2
flash Uvek ima rešenja i ne treba odustajati naravno ... 28.11.2010. 12:38 #266692

status: user
broj poruka: 39
Zašto bi dozvolili proizvođačima kao što su pomenuti da se tako neodgovorno ponašaju prema nama, samo zato što smo u jebenoj Srbiji, na našoj straini je i novi zakon o potrošačima tako da zatvoriću ih na ne brinem se upošte samo čekam trenutak i da povežem više stvari i više tužbi, samo mi treba vaša podrška, da lagano skupim sav potreban materijal, notebook računari ( sa njima ima najviše problema ) koji nemaju pravu garanciju i na koje treba čekati na servis po 2-3 meseca sa raznim izgovorima nam ne treba .... mi kao IT odgovoran forum se moramo potruditi da to sebi omogućimo normalan rad tražimo ništa više ...... itd... ako servis nema običan punjač notebook-a na stanju pa zar to nije lakrdija, šta bi trebali prodavci notebook-ova da rade da pokazuju slike uzimaju pare unapred i kažu čekaj bato 2-3 meseca doćiće garantovano, i dođe pa kao nije taj tvoj ovaj je od žike joj greška, pa ni ovaj nije tvoj, al doćiće ne brini pa plati si ... komedija, ako im to dozvolimo biće kao sa stanovima uizgradnji ... plati pa ako bude bude ... e pa neće da može ja vam garantujem da neće ..... pa sad videćemo ... pomozite braćo da izguramo priču svima će biti bolje ... šaljite loša iskusva sa servisima, pogotovo ozloglašeni sistem one

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kisanti hm 01.12.2010. 20:52 #267962

broj poruka: 222

Imao sam HP Lap-top i sra.... crko posle 3 meseca. Imao sam LCD monitor HP 24 inch iz Svajcarske NOV, posle 5 meseci pojavi mi se plava linije uzduz. Nema tu pravila ako potrefis dobar trajace ti a ako ne shit. poz.
kisanti hm 01.12.2010. 20:55 #267964

broj poruka: 222

Imao sam HP Lap-top i sra.... crko posle 3 meseca. Imao sam LCD monitor HP 24 inch iz Svajcarske NOV, posle 5 meseci pojavi mi se plava linije uzduz. Nema tu pravila ako potrefis dobar trajace ti a ako ne shit. poz.
djuroue1 Jaj 04.12.2010. 22:57 #269014

broj poruka: 1156

Svaki tehnicki proizvod uz fiskalni racun ima garanciju od 6 meseci bez ikakve druge garancije.Dakle ti si uzeo lap top i ustanovio da nije ispravan,odes u tu radnju i lepo ti to zamene a ako nece,INSPEKCIJA!STA,treba da pise na njemu da ima garanciju na 0 mrtvih piksela?Nije tacno.To ne podleze garanciji,a sta podleze?ZALOSNO koliko su pokvareni.Zato ja verujem samo u Dell-jedini daju 3 godine garancije-znaju posao!
AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC
Hitachi 250gb
Sky Star 2
Xigmatek 700w

flash Ne kapirate ..... 05.12.2010. 17:31 #269212

broj poruka: 39
Uopšte se ne radi o tome da li je HP crko de[ava se naravno ima gomilu rayli.itih tipova proizvoda od najlošijeg do najboljeg, ali ima sistem najbolji klasifikacije i tretira nas još uvek kao normalne ljude, kao da nismo u Srbiji, radi se o korisničkoj podršci u slučaju kvara, HP je ima ima ih 5 servisa u BG, 3 u N.Sad-u, 2 u Niš-u, Subotica, Kragujevac .... a jebena Toshiba koja sebe naziva brendom ima jedan servis koji ni ne radi popravke , skupila se deca da se malo druže .... i pričaju kako su oni odlični, a to niko ne vidi sem njih, a usput rade i FCS koji više niko ne kupuje zbog njih nosio sam nekoliko notebook-ova koji su popravljali isto ovako po 2-3 puta, skoro su dobili Acer i Tosibu njih ce da sjebu .... daj te im malo vremena mogu oni to verujte u njih, ha, ha, ha, komedija ... pustimo ih malo, a kada počnu da pucaju da im zabiberim čorbu ..... ako oće još neko nek se javi ......
Kritikujte sve, ali ne ono kao crko mi HP 1,2,3, ima mrtve pixela itd, nego lepo dokaz za to pa da ih jurimo ..... e tako pozz

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs