Pa ako te brine napon na x2 240 isao sam do 1,6V 3,5GHz hladjen starim Arctic cooling 64 sa modifikovanom zakacaljkom za socket i radi vec drugu godinu do max 60C.A imam na drugom racunaru sempron 140 otkljucan na x2 sa gigabyte 770T-D3L i napon sam terao u crveno preko 1,625 a hladim ga sa TX2 i boljim kulerom nikad nije presao 48.Naravno oba kucista su adekvatno hladjena silent ventilatorima.
:: Pa ako te brine napon na x2 240 isao sam do 1,6V 3,5GHz hladjen starim Arctic cooling 64 sa modifikovanom zakacaljkom za socket i radi vec drugu godinu do max 60C.A imam na drugom racunaru sempron 140 otkljucan na x2 sa gigabyte 770T-D3L i napon sam terao u crveno preko 1,625 a hladim ga sa TX2 i boljim kulerom nikad nije presao 48.Naravno oba kucista su adekvatno hladjena silent ventilatorima :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.