Mrzelo me da citam sve predloge, pa da ti dam i ja po koji. Verovatno je vec neko pisao, ali kao sto rekoh `mrzenje`. Pored toga sto su ti rekli da menjas napajanje, probaj ovo:
Iskljucis komp, izvuces kabl iz napajanja, pritisnes dugme za paljenje kompa, na cim ce se upaliti. Vrati kabl u napajanje i upali komp.
Dok ne uzmes novo napajanje, ovaj fazon ce ti posluziti.
Tipujem na kondenzatore u napajanju, jer postoji mogucnost da se ne napune, nego pri startu isprazni ono malo struje sto je ostalo u njima, pa ti zavrti na kratko ventilatore i to je to. Mozda ti PCservis bolje objasni.
:: :: za cega je taj fazon??:) :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
Kartu koju imam na poslu 5770 i E5400 CPU, sve shljaka na 400W. Samo sto je LC napajanje. Pikao sam gejmove opusteno.
:: Mhm, 13A i 14A... brat bratu imaš 250W na raspolaganju. Da je novo išlo bi, ovako sam đavo zna.. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: pa meni je ispravno napajanje...pitanje je bilo da li mogu 5770 na to nap???staro je oko 3 god??? :: :: ::
meni na napajanju pise 9 a i 12 a....bilo bi extra ako bi mogao na ovo nap 5770...koliko ona trosi???da li bi bilo pametno da stavim na ovo nap??posto sada mi se uopste ne greje nap...ladno je....
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Jos nesto da li garancija vredi posto sam pre sigurno 6-7 meseci promenuo na njemu ventilator stari je se bas cuo i zamenio sam ga novim? Odo da probam sad kod drugara dal radi na njegovoj masini ili ne.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640GB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` OCZ 600W SXS COOLER MASTER 690 II ADVANCED LG GH40NS20 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4TECH ALL
Ako si pokidao onu nalepnicu sa strane garancija ne bi trebalo da važi. Kome prodrnda ventilator a još je u garanciji najbolje da ga nosi u servis.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Jos nesto da li garancija vredi posto sam pre sigurno 6-7 meseci promenuo na njemu ventilator stari je se bas cuo i zamenio sam ga novim :: Odo da probam sad kod drugara dal radi na njegovoj masini ili ne ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.