Pa razlikuje se, vise zna. Tj, zna kako da natera i9 na 7Ghz. malo se ja salim al nekome je to interesantno nekome nije. meni je licno interesantno. PC berza nije mesto za takve teme to jedino. Vidi meni ovo znaci recimo pri izboru ploca i platforme. Daleko od toga da je ovih 7Ghz upoterebljivo ali u bliskoj buducnosti ce bitti izvodljivo. OC na 5Ghz je bio nezamisliv pre pojave 1155 a eto sada je to u kucniim uslovima moguce i to na vazduhu. i 7Ghz je dostizno sa nekom novom arhitekturom u kucnim uslovima.
:: Sad neko treba da mu se bog zna kako divi jel je kupio gotov hardver i u gotovom UI ga napuco na 7ghz... Osim što ima para za te komponente i tečni azot ne vidim po čemu se on razlikuje od prosečnog posetioca, recimo ovog foruma ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647685. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.