Hahaha Papuce :D :D :D Koji si ti lik :) Da li dere Phenom X4,X6 ili X12 nije ni vazno,mene lepo sluzi :) Samo opusteno! Ajd u zdravlje! :)
:: Ima veze, ali samo ako ti te aplikacije arce procesor, mozda neka flash reklamica na nekom sajtu... Mada budi zadovoljan jer deres Phenom x6 samo tako, do duse za 401, ali dovoljno:) Sad tek vidim kvalitet Intela...Sada cu da izgazim phenom-a! Nadam se da cu u besu da nazujem makar papuce: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 :: :: :: sa ukljucenim firefox,Winamp,skype,gadgets za Cpu,Gpu,HDD,Net,Weather,Sat,kalendar... Da li to ima neke veze i da li ga usporava ne bi znao...Mozda i ne.. :: :: :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/846/testco.jpg :: ::
Zanimljivo: 90% test-programa, po `misljenju` crvenka-pica nije merodavno (nepravedni su - preferiraju Intel/NV). A tih 90% cine programi u kojima Intel (ili NV) RAZVALJUJE smezurano Dekino doopence. Ostalih 10% SAMO ga DERU (pa se c-pice i ne bune toliko).
Aman, ljudi! Shvatite: to je kao sa automobilima - ima ih koji se kotrljaju, rade, nije da ne rade, podju iz tacke `A` i dodju do tacke `B`. Tandrcu, tresu se, samo sto se ne raspadnu...ali stignu. Imaju tockove, volan, motor... ali su KRNTIJE! Zastava 101, Zaporozac... E, to vam je AMD. S druge strane - Audi, Mercedes, Volvo... e, to su Intel/NV. Jednostavno, zar ne?
hahahahahaha... kralja.... Samo sam cekao kada ces da se ubacis
Nemo` da zezas ljude, ovaj bench je naguran da radi za intel samo tako. Moj dual core ima duplo veci skor od Dexter-ovog 6-jezgarnog, nemoguce... Ne vidim cemu opste sluzi ovaj bench, osim za evaluaciju intel-a kojeg neko ima.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: koje proizvodi plagijator - Deka.. :: :: http://is.gd/zUGPY :: :: :: Zanimljivo: 90% test-programa, po `misljenju` crvenka-pica nije merodavno (nepravedni su - preferiraju Intel/NV). A tih 90% cine programi u kojima Intel (ili NV) RAZVALJUJE smezurano Dekino doopence. Ostalih 10% SAMO ga DERU (pa se c-pice i ne bune toliko) :: :: Aman, ljudi! Shvatite: to je kao sa automobilima - ima ih koji se kotrljaju, rade, nije da ne rade, podju iz tacke `A` i dodju do tacke `B`. Tandrcu, tresu se, samo sto se ne raspadnu...ali stignu. Imaju tockove, volan, motor... ali su KRNTIJE! Zastava 101, Zaporozac... E, to vam je AMD. S druge strane - Audi, Mercedes, Volvo... e, to su Intel/NV. Jednostavno, zar ne :: ::
Gliga,ne znam za tebe ali ja bi ovu Reni..... Bez razmisljanja
AMDizacija
:: http://www.youtube.com/watch?v=U0TQIiqrL3o&feature=relate :: :: Tortojed - Vozac bez mane !! :: (lik sa kacigom :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: koje proizvodi plagijator - Deka.. :: :: :: :: http://is.gd/zUGPY :: :: :: :: :: :: Zanimljivo: 90% test-programa, po `misljenju` crvenka-pica nije merodavno (nepravedni su - preferiraju Intel/NV). A tih 90% cine programi u kojima Intel (ili NV) RAZVALJUJE smezurano Dekino doopence. Ostalih 10% SAMO ga DERU (pa se c-pice i ne bune toliko) :: :: :: :: Aman, ljudi! Shvatite: to je kao sa automobilima - ima ih koji se kotrljaju, rade, nije da ne rade, podju iz tacke `A` i dodju do tacke `B`. Tandrcu, tresu se, samo sto se ne raspadnu...ali stignu. Imaju tockove, volan, motor... ali su KRNTIJE! Zastava 101, Zaporozac... E, to vam je AMD. S druge strane - Audi, Mercedes, Volvo... e, to su Intel/NV. Jednostavno, zar ne :: :: :: ::
Ps. ipak je Intel krsina!! Vracam se ja na mog phenom-a, samo da ga iscupam iz djona papuce, ispravim nogice i socket-ujem gde mu je i mesto - blago nama!
:: Mislim da cu zbog ovog bencha i tortojedovog posta da zamenim ovaj x6 za neki intel core2duo, ipak tako pokazuje program :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
nego me iznenadila razlika u bodovima kada se poveca takt procesora za 800Mhz, skor tada skoci za skoro 10000 poena.
Sta da ti kazem dex izvini sto imas amd. Salim se .
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: nego me iznenadila razlika u bodovima kada se poveca takt procesora za 800Mhz, skor tada skoci za skoro 10000 poena :: :: Sta da ti kazem dex izvini sto imas amd. :: Salim se . :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Zajebavam se. Test je shit nego ajde da prekratimo vreme. Ne znam. Meni je skor 5.9. Mislim da 10 nema niko. To je za neki future hardware.
:: Zajebavam se. Test je shit nego ajde da prekratimo vreme. :: Ne znam. Meni je skor 5.9. Mislim da 10 nema niko. To je za neki future hardware :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.