Machka :DDD Catz ruke! Cekamo dauma da se javi, on bese imao nekog narandzastog kriminalca :-) (Preventivno, moli se kolega dexter da kada se budu pominjali machori ne pravi gej insinuacije xD )
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: A evo i mashine odma pored, ova se ne gasi (suse 9.3) :: http://goo.gl/o2YM :: :: A evo i cele postavke za igranje (ne igrica) :- :: http://goo.gl/rUC3 :: :: p.s. machor je ziv samo je vrlo statichan :- :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Eh ti kablovi kako te nije sramota? :: :: To po jedan crveni zeleni i plavi ventilator :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: Trenutno :: :: :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/580/dsc01371b.jpg :: :: :: :: Tu fali samo jos 2GB HyperX Kingstona, ostalo je sve isto. : :: :: ::
Ostatak stana pripada devojci i pod njenom je jurisdikcijom a ja suvereno vladam samo ovom sobom :-) jedna ali vredna :-) Da, imam servis - 00-24 besplatan servis za kompove ortaka :-) mislim da ovde dinar sa strane nije ushao od popravki kompova a mislim da se popravio svaki komp mog shireg kruga prijatelja i poznanika :-) Vishe je radionica i mini laboratorija ( tu su i hidroponski gajene paprike, mikroskop, osciloskop, server male wireless komune, tu se igramo sa arduinom i step motorima ) i tu se spremaju ispiti u pauzama a gotovo svaka knjiga ima opekotine od lemilice :-)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ostatak stana pripada devojci i pod njenom je jurisdikcijom a ja suvereno vladam samo ovom sobom :-) jedna ali vredna :- :: Da, imam servis - 00-24 besplatan servis za kompove ortaka :-) mislim da ovde dinar sa strane nije ushao od popravki kompova a mislim da se popravio svaki komp mog shireg kruga prijatelja i poznanika :- :: Vishe je radionica i mini laboratorija ( tu su i hidroponski gajene paprike, mikroskop, osciloskop, server male wireless komune, tu se igramo sa arduinom i step motorima :: i tu se spremaju ispiti u pauzama a gotovo svaka knjiga ima opekotine od lemilice :- :: :: ::
Haha,baš domaćinski.Zovi kad ``ispečeš`` paprike xD!!!
:: Ostatak stana pripada devojci i pod njenom je jurisdikcijom a ja suvereno vladam samo ovom sobom :-) jedna ali vredna :- :: Da, imam servis - 00-24 besplatan servis za kompove ortaka :-) mislim da ovde dinar sa strane nije ushao od popravki kompova a mislim da se popravio svaki komp mog shireg kruga prijatelja i poznanika :- :: Vishe je radionica i mini laboratorija ( tu su i hidroponski gajene paprike, mikroskop, osciloskop, server male wireless komune, tu se igramo sa arduinom i step motorima :: i tu se spremaju ispiti u pauzama a gotovo svaka knjiga ima opekotine od lemilice :- :: :: ::
:: Svaka cast covek, skockao si ga majstorski , da ocenjujemo, od mene 10 od 10 ::
Thanks bro. Imao sam ranije nekih planova da isecem npr. prednju mrezicu, tako bi prednji fan mogao da ide oko 100RPM vise a da zadrzi isti nivo buke tj. tisine - isprobavao sam to ranije. O ovome pricam:
titan hladi ok, ja stalno drzim na 3.2 komp i titana na najmanji broj obrtaja , kad radim nesto zahtevnije dizem na 3.9 i titana na najveci broj obrtaja i sve je ok,prolazi prime.
Dex , nekad davno sam merio to pa se ne secam vise kaoliko su tacne bile temp. kad budem nesto radio pa ga budem morao dici na 3.9 ja cu pustiti prime, pa ti saljem na mail kolike su bile temp, ok?
Fantasticna druga slika... :) Lepo... Do sad od svih iz teme, tvoj mi je ubedljivo najnaj. @djodjo nije lose... meni bi licno smetalo toliko svetla ako bi komp bio gore na stolu...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.