Znam jednog koji je bio toliko ošamućen od sreće što mu je preko limuna/kupine stiglo baš ono što je poručio da je video boginju Šivu na trafici kako kupuje cigare.
:: :: :: inace, sinoc sam video leteci tanjir oko 21:40h kad sam otisao do komsiluka da preuzmem mreznu kartu sa kupinda :: :: @duskons, vidi ti da li si nasao pravi drajver, ili da te ne ebe neki virusci :: :: ::
:: to je tacno, ali u stvari psihologija: Volis curu(mislis da volis)= jebe te zato sto ona tebe ne voli i zato sto moze da te jebe jer je volis, posto nije obostrano prekines i olaksas sebi pre svega. Za pravu ljubav je potrebno 2je :: jebes curu(zato sto ti se moze i zato sto nemas nista drugo i zato sto si olos u tom periodu, posle se pokajes al ko te jebe)= a voli te(misli da te voli) i u istoj je situaciji kao ti u prethodnoj recen`ci :: :: naravoucenije: sve je to neizbezno, razmena zivotnih iskustava, emocionalnih inteligencija, egoizma, neuzvracenih dobrotvornih akti i morala, tj. faze kroz koje svi prolaze do krajnje solucije.. ili exekucije:) :: :: inace, sinoc sam video leteci tanjir oko 21:40h kad sam otisao do komsiluka da preuzmem mreznu kartu sa kupinda :: :: @duskons, vidi ti da li si nasao pravi drajver, ili da te ne ebe neki virusci :: :: :: :: :: :: :: Paz sad ovu umotvorinu: Volis curu= jebe te, jebes curu= voli te :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Re: ...ali Benjinijeva prica o ovci je sica prema prici o Dejzi!
16.03.2012. 17:47
status: user broj poruka: 4420
mislim da je Benini ipak ubedljiviji i to bez ovce... Na stranu sto nije samo s ovcom opstio. Ali cudno da se Ish interesuje za ovce, bih uvek pomislio da ce biti neka krmaca... Tjah, zivot...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Pa ako je tako sto izgubi onoliko krasno salo? Nece se ljudi najesti cvaraka od tebe...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Krmaca jasta, bolje da ljulja nego da zulja :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647682. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.