Spucaćeš ploču ukratko. Ako hoćeš neki OC, koji ne znam šta će ti sem ako ne renderuješ nešto, onda kupi kršetnu ploču za OC, uvek može povoljno da se nadje recimo 990FX Sabertooth ili Crosshair IV i V. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
ma osecam da ga je neki kreten nalozio da kompIjuter radi sto brze kad se oc-uje proc. i sad on zeli jelte da oc, kao i onaj Voajer.. sto volim takve ljude, divim im se :)
:: Sta bilo koji Phenom II x6 koji radi na nekih 3Ghz :: ne moze da odradi, pa moras da ga OC :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Veoma moguce, retko sta upregne svih 6 jezgara da rade na vise od 70-80%, a kamoli 100%, i mene jako zanima njegova potreba da cak i meneja plocu samo da bi OC procesor.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Veoma moguce, retko sta upregne svih 6 jezgara da rade na vise od 70-80%, :: a kamoli 100%, i mene jako zanima njegova potreba da cak i meneja plocu samo da bi OC procesor :: ::
Dobar je za OC, max neki je 4Ghz, ali razmisli da li ti treba maximalni OC za tvoje potrebe. Možeš lako da uzmeš cooler od 30 evra i da mu digneš clock na 3.5Ghz da ne mučiš proc ni ploču.
Nemoj da pratiš korake likova koji overclockuju da bi se hvalili rezultatima jer su u životu neuspešni... (znate na koga mislim) __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Znaci x6 nije dobar za oc? Nista kad skupim nekih 200e pitacu sta da zameni :: :: ::
:: :: Nemoj da pratiš korake likova koji overclockuju da bi se hvalili rezultatima jer su u životu neuspešni... (znate na koga mislim :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Znaci x6 nije dobar za oc? Nista kad skupim nekih 200e pitacu sta da zameni :: :: :: :: :: ::
:: ma osecam da ga je neki kreten nalozio da kompIjuter radi sto brze kad se oc-uje proc. i sad on zeli jelte da oc, kao i onaj Voajer.. sto volim takve ljude, divim im se : :: :: :: :: Sta bilo koji Phenom II x6 koji radi na nekih 3Ghz :: :: ne moze da odradi, pa moras da ga OC :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Ja mog Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz hladim sa CM V6GT kulerom. Procesor ne prelazi 50c u full loadu, a jezgra dostignu svega 40c. U idlle su smesne temperature. 35c CPU, 22c svih 6 jezgara.
Pre ovog kulera sam imao CM Hyper 212+ koji je u kombinaciji sa 2x Artic Cooling F12 ventova u Push & Pull zverski hladio pomenuti procesor. Verovali ili ne, temperature su bile slicne kao i sa sadasnjim CM V6GT kulerom. Odlicna kombinacija sa pomenutim ventovima za relativno male pare.
Re: a ovaj jel se isplati za ovih 3500 uzimati ovo ?
19.04.2012. 20:40
status: user broj poruka: 1872
Nikako, kuler je govno u odnosu na dimenzije, jebacki samo izgleda, zanimljivo kako se ljudi odmah zalepe za njega. Ako vec razmisljas o tim ciframa, za 40e neces naci bolji od Xigmatek Aegir, jedan je od najboljih single tower vazdusnih kulera, neugledne spoljasnjosti nazalost.
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647782. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.