- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: kako ne meri pa pise da ide sonda uz njega u cemu je fora prodavac kaze da meri a ti kazes da ne baci pogled na oglas :: :: http://www.kupindo.com/Merno-regulacioni-instrumenti%C2%A0/9718928_Univerzalni-Digital-Multimeter-Unimer-DT-9208A-NOV :: :: :: :: :: :: :: :: taj nemeri temp !!! :: :: :: :: moj DT9208A izmedju CX konektora (merenje kondenzatora - neupotrebljivo) i PNPNPN ima konektor za K sondu .. i meri temp OK .. probano na kljucaloj vodi .. naravno ko zna koliko je odstupanje tacnosti na visim temp .. :: :: :: :: kupljen na buvljaku kod kineza .. ali .. moras da trazis ORIGINAL .. i kosta 10e .. dolazi sonda uz njega . :: :: :: :: naravno .. sta hoces da meris i koje tacnosti ? od toga zavisi cena uredjaja ..ako ti treba za precizno merenje u stepen .. bolje puki 60-70e za IR termometar :: :: :: :: a kod kineza sam nasao i jedan mali unimer .. prvo sam se `cepacio` od smeha i morao sam da kupim za 200 rsd ..FLUKE FK82 mini unimer .. kopija pise `FUKE` .. ali radi mali za sve pare.. i staje dze :: ::
vidi meri i C .. sad sam video kad sam uvecao 1000%
taj DT9208A ima 20tak verzija ..
za 1000 din je skroz OK uredjaj .. svakodnevno ga koristim .. nedavno sam hteo da ga zamenim za neki noviji i mocniji ... usb sposoban .. ali jbg otisle pare na sex drogu i rokenroll
Ma da, odradjuje posao za sve pare:) Imao sam ih par, a sada mi je ostao jedan slican (ne vidi se vise ni oznaka koliko je pohaban od vucaranja...). Kad crkne ili ga nagazim, ispadne sa 5m...bar mi nije zao.:)
Sada gledam da ga zamenim, jer je stvarno pred mresku, tj. raspada se.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.