Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
nisam vise pametan!
STRANA 2 OD 2
Tristram Re: Re: Re: Re: Re: 08.11.2012. 21:20 #452564

status: user
broj poruka: 1872
E ovo volim da vidim, samopouzdanje kod mladih na nivou. Ovo može da znači samo kako si negde pronašao neki test u kojem gts250 troši 40W više od 4850, vodeći se tvojom sopstvenom računicom. Pa dobro, nemoj da nas držiš u neizvesnosti čoveče, daj da vidimo taj test i sami se uverimo.

I pre nego što pitaš, ti si onaj koji mora da dokazuje da ona troši 150W, i to samo zato što nas koji tvrdimo da to nije tako ima više. Srećno.

:: Da ali ona troši 150 a ne 120.I ima govora o tamo nekih 150w
::
:: AMD FX 6100 @ 4,05 ghz+Akasa Veno
:: Gigabyte ga990xa ud
:: 16gb ddr3 Patriot black viper 3 1600mh
:: MSI Gtx 560Ti Hawk TF II
:: Lc power pro line 500
:: SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3
:: Logitech G10
:: SS Sense
:: AeroCoool Strik
::
:: :: Vidiš, ja tvoje postove čitam ali ti očigledno ne čitaš dobro moje, napisao si gore da 4850 troši oko 110W, čim nisam pokušao ad te ispravim znači da se sa time slažem. Ja sam, da ponovim, napisao da gts250 troši u vr` glave 10W više, znači ako uposlimo naše zamašne matematičke kapacitete doalzimo do toga da gts250 troši do 120W. Sve je jasno
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs