bio bas onako fin dan malo posao malo zezanje sad pivo ....e jos kad bi htela zena da mi da bio bi to najlepsi smak sveta ikad...al tesko ne moze sve covek da dobije :)))
drago mi je, bitno je samo da si ti zadovoljan, to opravdava kupovinu :).... ako nista noviji je, valjda ce i taj windows 8 jos nesto izvuci iz njega jebo li ga pas :).....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Oseti se razlika konkretna u obicnom radu :: surf office malo veca brzina :: :: U malo zahtevnijem radu visual studio 2010 i 2008 rebuild solutiona sa 20+ projekata recimo da odoktivno je phenom radio za nekih 6 minut :: a fx na 4 ghz odradi za 4 minuta. Meni bitna stavka kad radim od kuce a developeri chekinuju nesto sve ukupno 30x na dan :: :: U igrama se oseti razlika, mene ne zanima igranje na manje od 60 frejmova kao ni preko 60. Taman tu negde gde stari cpu nije mogao da isprati kartu u cpu zahtevnim igrama sad imam 60 fps gde sam pre imao oko 50 :: :: Sve u svemu jako sam zadovoljan i uopste nisam zazalio kupovinu :: + cpu trosi smesnih 95w.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Pa onako, i nije bio bas neki smak sveta, ili ja ne kapiram taj izraz bas najbolje.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Pa da bre vulkanska prasina i cadj i gar su osvezenje posle ovih fabrika u Pancevu, barem te pojave dolaze iz prirode a ovo sad je vestacko i nezdravo...
Pancevcima je smak sveta u najavi a Boga mi ih i treniraju za to od onog dana kad je rafinerija pocela da radi... vidis da svako malo se bore za vazduh u gradu...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.