aj sad probao sam 4 kopije WIN 7 64,drivere jedno 5-6 komada minimum,mem test da nije do memorije radio 12 h bez greske,menjao slot za grafiku i isto,pokusao sa smanjivanjem takta memorije i gpu-a,instalirao neke fix-eve od microsofta, i nista ne pomaze.Far Cry 3 probao da igram i sa v-sync i bez i na low i na high podesavanjima i u raznim rezolucijama i puca slika na par sec(10 puta u 4 min).Ubacim neku izdrndanu 4670 i pici FC3 ko zmaj. Kazite vi meni jer to karta za reklamaciju ili ima jos nesto sto bih mogao da pokusam pre nego je odnesem kod prodavca.I novo napajanje TT 630 sps sam stavio (mislio sam da nije do napajanja). I koja bi bila adekvatna zamena za istu u pitanju je ovaj model http://goo.gl/xEhKy bilo da je MAD ili Nvida meni svejedno.Ova ima jos oko 1,5 god. garancije
kako se ponasaju druge igre ? isto koce i trzaju ?
:: aj sad probao sam 4 kopije WIN 7 64,drivere jedno 5-6 komada minimum,mem test da nije do memorije radio 12 h bez greske,menjao slot za grafiku i isto,pokusao sa smanjivanjem takta memorije i gpu-a,instalirao neke fix-eve od microsofta, i nista ne pomaze.Far Cry 3 probao da igram i sa v-sync i bez i na low i na high podesavanjima i u raznim rezolucijama i puca slika na par sec(10 puta u 4 min).Ubacim neku izdrndanu 4670 i pici FC3 ko zmaj :: Kazite vi meni jer to karta za reklamaciju ili ima jos nesto sto bih mogao da pokusam pre nego je odnesem kod prodavca.I novo napajanje TT 630 sps sam stavio (mislio sam da nije do napajanja) :: I koja bi bila adekvatna zamena za istu u pitanju je ovaj model http://goo.gl/xEhK :: bilo da je MAD ili Nvida meni svejedno.Ova ima jos oko 1,5 god. garancij ::
prodavca na testiranje i verovatno reklamaciju,kaze covek da je u poslednje vreme imao par problema sa kartama od MSI-ja it onim koje su u nekom cenovnom rangu od 150 + eurica.videcemo sta ce biti na kraju
Nema to veze ni sa cifrom, tj. ne vaja tako generalizovati, mozda je cela serija problem, neka konkretna, evo npr kod moje Dunje msi 6870 OC , tacnije ovaj model http://goo.gl/GkLqT radi ko sta oko godinu dana.
nego mi covek onako nabacio za te kvarove,a inace Dex u pitanju je isti taj model koji si ti pokazao.Generalno mislim da je problem do same karte jer vec duzi period (par meseci) imam problem sa tim zamrzavanjem slike,a probao sam sve sto sam iskopao na netu i sve predloge sa PC berze.Najbolja stvar je sto karta ima 3 god garancije,e sad sta ce biti ako bude doslo do zamene sta ce mi ponuditi to ce verovatno biti lutrija,ako dodje do toga.kad zavrsim pisem sta sam uradio
kaze mi prodavac danas ceo dan pici karta u furmarku i nema problema,ja njemu kazem probaj u igrama ,posle par sati zove covek i kaze sve ok u Crysis-u sit se naigrao i nista.E sad pitanje je sledece kaze on da li mi je na uticnici 220 v ili nizi napon pa da to ne izaziva pucanje na igrama kod mene. Drugari da li i kako taj napon moze da utice samo na grafiku ,a da se ne odrazi na ceo racunar,jer ja imam problem samo sa grafikom kad se optereti sa igrama,sad u racunaru 4670 i sve ide bez problema i aion i dishonored i far cry 3,jel me to covek farba da je sve uredu ili sta se desava
ma jok ... reci mu da dodje kod tebe i prstom proveri shuko
:: :: kaze mi prodavac danas ceo dan pici karta u furmarku i nema problema,ja njemu kazem probaj u igrama ,posle par sati zove covek i kaze sve ok u Crysis-u sit se naigrao i nista.E sad pitanje je sledece kaze on da li mi je na uticnici 220 v ili nizi napon pa da to ne izaziva pucanje na igrama kod mene :: Drugari da li i kako taj napon moze da utice samo na grafiku ,a da se ne odrazi na ceo racunar,jer ja imam problem samo sa grafikom kad se optereti sa igrama,sad u racunaru 4670 i sve ide bez problema i aion i dishonored i far cry 3,jel me to covek farba da je sve uredu ili sta se desav :: ::
Imao sam isti problem kao ti. U pitanju je bila Gigabyte 560ti OC. Resetovao se driver u igricama svakih par minuta, a benchmarke je uglavnom prolazila. Cini mi se da je OCCT GPU test pokazivao gresku u prvih 15 mina i Heaven benchmark sa nabudzenim settovanjima. Temp oko 70-80C ne secam se tacne brojke. Malo sam se natezao sa servisom jer su stavili karticu na DualCore da se testira koji nije mogao da optereti graficku. Tek kad su stavili na i7 je krenula da im luduje. Dobio umesto nje ASUS 560ti TOP i bez problema radi i dalje nikad preko 60C.
P.S. posto je to OC verzija kartice, probao sam sa smanjivanjem kloka na default za taj cip i radila je kako treba. Probaj malo da se igras sa tim da proveris.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.