Pa sve zivo iz jednog kompa sam probao i u pocetku sta god da sam stavio (grafiku, cpu, psu) nije resilo problem. Onda sam krenuo sve ponovo i kad sam stavio drugu graficku komp se upalio. Par puta sam premestao kartice i tako skontao. Kad sam stavio staru karticu u drugi komp komp ne da li nije prikazivao,sliku vec nije mogao da se uopste upali. Ni da se zavrte ventilatori. I kad je stavim u moj komp ista stvar. Posle par puta premestanja skontao sam da je ona. Bilo mi je cudno jer prvi put kad sam premestio nije se pojavila slika, ali drugi put kad sam stavio se pojavila.
Otisao sam u radnju, uzeo Gigabyte Gt630 (nisam gamer, tako da mi ova grafika odgovara :-). Malo sam neke igre probao cisto da vidim kako rade i AC4 black flag radi na high, NfS rivals radi isto na high tako da sam zadovoljan). Inace radim web i graficki dizajn, i za tu potrebu mi je grafika dovoljno.
Hvala svima na savetima i pomoci :-) Zanemarite greske, kucam preko fona.
:: Sredio sam komp pa da se javim :: :: Pa sve zivo iz jednog kompa sam probao i u pocetku sta god da sam stavio (grafiku, cpu, psu) nije resilo problem. Onda sam krenuo sve ponovo i kad sam stavio drugu graficku komp se upalio. Par puta sam premestao kartice i tako skontao. Kad sam stavio staru karticu u drugi komp komp ne da li nije prikazivao,sliku vec nije mogao da se uopste upali. Ni da se zavrte ventilatori. I kad je stavim u moj komp ista stvar. Posle par puta premestanja skontao sam da je ona. Bilo mi je cudno jer prvi put kad sam premestio nije se pojavila slika, ali drugi put kad sam stavio se pojavila. :: :: Otisao sam u radnju, uzeo Gigabyte Gt630 (nisam gamer, tako da mi ova grafika odgovara :-). Malo sam neke igre probao cisto da vidim kako rade i AC4 black flag radi na high, NfS rivals radi isto na high tako da sam zadovoljan). Inace radim web i graficki dizajn, i za tu potrebu mi je grafika dovoljno. :: :: Hvala svima na savetima i pomoci :- :: Zanemarite greske, kucam preko fona.
mora da je bila popravljana već, za novu mora da ima bar dve godine garancije. Ako su ti je prodali kao novu sa jednogodišnjom garancijom, to je ilegalno.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.