Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Crn ekran (HELP)
STRANA 2 OD 2
daxsm re 29.11.2013. 18:44 #528851

status: user
broj poruka: 64
Sad sam skontao da je grafika u pitanju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Kako si to skontao? 29.11.2013. 19:27 #528861

broj poruka: 9440

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

Igor88 Re: Kako si to skontao? 29.11.2013. 19:57 #528864

broj poruka: 509
Resetuj ti bios druze pa onda javi, batriju sa ploce, ili dzamper om resetuj BIOS
http://3.bp.blogspot.com/_Svwa4PMZAQc/TSHwOEUDbII/AAAAAAAAARE/tUwggjvnyMs/s320/bios+reset.jpg

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

daxsm re 30.11.2013. 00:21 #528906

Sredio sam komp pa da se javim.

Pa sve zivo iz jednog kompa sam probao i u pocetku sta god da sam stavio (grafiku, cpu, psu) nije resilo problem. Onda sam krenuo sve ponovo i kad sam stavio drugu graficku komp se upalio. Par puta sam premestao kartice i tako skontao. Kad sam stavio staru karticu u drugi komp komp ne da li nije prikazivao,sliku vec nije mogao da se uopste upali. Ni da se zavrte ventilatori. I kad je stavim u moj komp ista stvar. Posle par puta premestanja skontao sam da je ona. Bilo mi je cudno jer prvi put kad sam premestio nije se pojavila slika, ali drugi put kad sam stavio se pojavila.

Otisao sam u radnju, uzeo Gigabyte Gt630 (nisam gamer, tako da mi ova grafika odgovara :-). Malo sam neke igre probao cisto da vidim kako rade i AC4 black flag radi na high, NfS rivals radi isto na high tako da sam zadovoljan). Inace radim web i graficki dizajn, i za tu potrebu mi je grafika dovoljno.

Hvala svima na savetima i pomoci :-)
Zanemarite greske, kucam preko fona.
crniobad Re: re 30.11.2013. 10:48 #528932

broj poruka: 42

A lepo sam ti rekao!

:: Sredio sam komp pa da se javim
::
:: Pa sve zivo iz jednog kompa sam probao i u pocetku sta god da sam stavio (grafiku, cpu, psu) nije resilo problem. Onda sam krenuo sve ponovo i kad sam stavio drugu graficku komp se upalio. Par puta sam premestao kartice i tako skontao. Kad sam stavio staru karticu u drugi komp komp ne da li nije prikazivao,sliku vec nije mogao da se uopste upali. Ni da se zavrte ventilatori. I kad je stavim u moj komp ista stvar. Posle par puta premestanja skontao sam da je ona. Bilo mi je cudno jer prvi put kad sam premestio nije se pojavila slika, ali drugi put kad sam stavio se pojavila.
:: Otisao sam u radnju, uzeo Gigabyte Gt630 (nisam gamer, tako da mi ova grafika odgovara :-). Malo sam neke igre probao cisto da vidim kako rade i AC4 black flag radi na high, NfS rivals radi isto na high tako da sam zadovoljan). Inace radim web i graficki dizajn, i za tu potrebu mi je grafika dovoljno.
:: Hvala svima na savetima i pomoci :-
:: Zanemarite greske, kucam preko fona.
daxsm re 30.11.2013. 18:49 #528994

Aha. Malo mi bilo cudno jer je stara godinu dana. Tacnije crkla je dan posle isteka garancije od 12 meseci. Kao da su utempirali :-)

count Sa tolikom garancijom 01.12.2013. 10:55 #529119

broj poruka: 1368
mora da je bila popravljana već, za novu mora da ima bar dve godine garancije. Ako su ti je prodali kao novu sa jednogodišnjom garancijom, to je ilegalno.

Dexter013 samo godina garancije 01.12.2013. 11:54 #529134

broj poruka: 17098
je polovno popravljano, nije novo.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs