Dovoljan je APC produzni kabl i kvalitetno napajanje, ne treba nista vise, ako nesto krene po zlu, crkava i UPS i Line-R i kompletna instalacija.. sto bi rekli visa sila.. meni se s vremena na vreme desava da nestane struja, varira, nestane pa u roku od 2 sekunde dodje i nestane i nikad mi nije nista crkavalo.. vidjao sam da ljudima pocrkaju televizori, TV-karte, LAN kartice zbog kablovske.. sta ces
:: svi se nesto ponovise vangardom : :: Ja sam ga prvi imao, evo vam tuki :: :: Ne razumem se u struju, normalno je 220v, ali je probilo granice i proslo preko 300 i nesto koliko sam razumeo :: Pa ja stvarno ne znam kako ceo komp nije ugljenisan.. :: :: Kad smo vec kod ove teme, dajte neke predloge za ona cuda vezano za zastitu, upseve kako vec... Da li to vredi pazariti ::
Osiguravajuće društvo mi je reklo da uzmem napajanje u klasi, tako da razmišljam V700 ili SilentPro M2.
V700 je od 700W a za iste pare mogu SilentPro M2 od 850W. Pretpostavljam da je V700 bolji jer ima Gold sertifikat. V700 doduše vidim da je Seasonic X serija unutra.
@Peki, ni meni nije jasno kako sve nije crklo: burazerov komp je ostao, frižider, staklokeramička u kuhinji, rerna, plazma TV. Riknulo mi je napajanje, mašina za veš, punjač za Galaxy S3 i punjač za iPad. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ako ces u zamenu dobiti V700, onda te boli uvc :: :: :: :: :: :: :: :: Slatko jebanje sad do novog napajanja :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Daleko od toga da ces pogresiti sa tim drugim modelom, ali ja se ne bih razmisljao kazem ti ni dva minuta. Za oba modela idu 5 godina garancije, cini mi se.
Pitao sam pre kupovine u Monitoru, 5 godina je garancija kod Ewe.
Sad samo da ga prepakujem, napajanje deluje strašno kvalitetno, teško i svaki kabl je modularan, čak i glavni za napajanje na ploči. __________________ Scourge of PCBerza
:: Zovi telefonom i pitaj koliko daju garanciju! :: Meni u duocomu su lepo sve odradili i ide 5 godina :: :: Takodje u duocomu na onaj asus od 144hz daju 5 godina, a emmi daje 3 godine :: :: :: ::
Pa sta sam ti rekao, brutalno. Veoma ozbiljan uredjaj, samo priznaj da su kablovi mogli biti malo vise kvalitetniji. Mislim, s`obzirom da samo kuciste izgleda kao spejs-satl.
Malo ih kroz ruku provuci, obrati paznju na gumu i to, videces da sam u pravu. Mogli su i to da odrade perverzija, kada je sve drugo sam vrh.
:: Pitao sam pre kupovine u Monitoru, 5 godina je garancija kod Ewe :: :: Sad samo da ga prepakujem, napajanje deluje strašno kvalitetno, teško i svaki kabl je modularan, čak i glavni za napajanje na ploči
Pa vidi, još nisam pare izvukao, samo su mi rekli da mogu da kupim napajanje u klasi i da ne moram staro da nosim u servis da bi se potvrdilo da je prslo. Tek trebam da sačekam da prijava iz EDBa stigne u osiguravajuće društvo pa tek onda dobijam pare nazad.
Iznenadilo me što su mi rekli da mogu u klasi mog da kupim novo. __________________ Scourge of PCBerza
:: Od EDB si uspeo da izvuces reklamaciju i novac za napajanje za manje od 24 sata. :: :: Da li ce da ti nadoknade i ves masinu? pravo kazes, kad vec ide, mozes da podvalis da ti je izgorela i jedna 42-jka plazma. : :: :: ::
Ma sta si se bre istripovao s tim kablovima, kablovi su VRH, evo Daum ce potvrditi, 99% sam siguran.
:: Pa sta sam ti rekao, brutalno. Veoma ozbiljan uredjaj, samo priznaj da su kablovi mogli biti malo vise kvalitetniji. Mislim, s`obzirom da samo kuciste izgleda kao spejs-satl :: :: Malo ih kroz ruku provuci, obrati paznju na gumu i to, videces da sam u pravu. Mogli su i to da odrade perverzija, kada je sve drugo sam vrh :: :: :: :: Pitao sam pre kupovine u Monitoru, 5 godina je garancija kod Ewe :: :: :: :: Sad samo da ga prepakujem, napajanje deluje strašno kvalitetno, teško i svaki kabl je modularan, čak i glavni za napajanje na ploči ::
Super. Mene iznenadjuje da oni znaju sta je u klasi. Ali posto uzimas isto, siguran si.
Ja bih prijavio i masinu za ves kad vec moze. Oni su ti takvi smradovi da izbegavaju bilo kakave naplate stete. Ali eto, nisu prema svima isti. Kao sto neko rece da je imao problem sa altijem, dok sam ja prolazio bez problema i menjao za dan ono sto se pokvari.
Sta te briga, dobijas novo. Nova garancija. Samo da je staro odradilo zastitu, pa su komponente na mestu.
:: Pa vidi, još nisam pare izvukao, samo su mi rekli da mogu da kupim napajanje u klasi i da ne moram staro da nosim u servis da bi se potvrdilo da je prslo. Tek trebam da sačekam da prijava iz EDBa stigne u osiguravajuće društvo pa tek onda dobijam pare nazad :: :: Iznenadilo me što su mi rekli da mogu u klasi mog da kupim novo :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Od EDB si uspeo da izvuces reklamaciju i novac za napajanje za manje od 24 sata. :: :: :: :: Da li ce da ti nadoknade i ves masinu? pravo kazes, kad vec ide, mozes da podvalis da ti je izgorela i jedna 42-jka plazma. : :: :: :: :: :: ::
Kablovi su obični, nisu ništa extra kvalitetni ali nisu ni neki kineski shit. Regularni su da kažem.
Pišem evo sa mašine, sve je ispravno, sad se samo nadam da nije nešto prošlo do komponenti i skratilo im životni vek. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ma sta si se bre istripovao s tim kablovima, kablovi su VRH, evo Daum ce potvrditi, 99% sam siguran :: :: :: :: Pa sta sam ti rekao, brutalno. Veoma ozbiljan uredjaj, samo priznaj da su kablovi mogli biti malo vise kvalitetniji. Mislim, s`obzirom da samo kuciste izgleda kao spejs-satl :: :: :: :: Malo ih kroz ruku provuci, obrati paznju na gumu i to, videces da sam u pravu. Mogli su i to da odrade perverzija, kada je sve drugo sam vrh :: :: :: :: :: :: :: Pitao sam pre kupovine u Monitoru, 5 godina je garancija kod Ewe :: :: :: :: :: :: Sad samo da ga prepakujem, napajanje deluje strašno kvalitetno, teško i svaki kabl je modularan, čak i glavni za napajanje na ploči :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.