Ti i dalje mislis da je njihova dijagnostika, rad i cimanje oko nabavke invertera (koji inace nije menjan ali ti mislis da jeste) realna cena koja je otpilike oko 400 dinara kada se oduzmu kondenzatori i inverter. Zar mislis da bi se neko cimao sa tvojim monitorom, trazio kvar, nabavljao inverter, menjao sve to, rasklapao i sklapao monitor za 400 dinara? Ja bih voleo da mi ti popravis sledeci put za 400 dinara, samo mi javi koji deo treba da ti donesem kada utvrdis kvar, eto njega ne moras ti juriti.
Covek pito da mu kažu sta je crklo a ne dal ce da mu to neko odradi za 400 ili 1500 dinara. Odneseš u drugi servis pa vidi sta ce tamo da ti kažu. Naravno gledaj da ti koji ti rade znaju sta rade i traži neki eminentiji servis. I da moraju da ti kažu sta su menjali i da ti te delove daju kad ti odklone kvar i da napišu šta su popravljali . Ako to ne urade imaš osnova da ih tužiš.
procitajte sta sam sve pisao, nije mi problem da li je popravka 100din ili 10000din samo sam hteo da znam sta je u kvaru pre nego li platim, sto je po meni uvek tako bilo do sada bilo sta da su mi popravljali, evo vam naziv delova: VN trafo eel 22w 1kom(na forumima sam nasao da je ovaj trafo na invertoru), kondenzator 1000uF 16v 4kom
Kao sto rekoh na kraju su mi sve korektno napisali i sredjeno je sve, efektivno vreme 1h 600din, i plus su mi rekli da ce mi crći verovatno lampe posle nekog vremena!
To je to, pripit sam, tako da je uspeh sve ovo sto sam vam ispisao!! Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.