Znam da sam skrljao :( Ne reaguje ni na jednom touch, doduse naleteo sam na oglasima ceo htc 8x sa neispravnim sim slotom. Mogao bih da ga kupim pa da otkrijem gde je problem da li u ekranu ili u ploci, ali mi je mrsko zato sto se telefon otvara bez srafova i kad se zatvara ne legne lepo. Ako ti mislis da moze da se popravi, onda da ne kupujem sledeci tel nego da ga donesem?
Pa cemo da vidimo, ako si skrljao konektore, prepakujemo plocu tvoju u taj ili sim slot u taj novi ili kako god, ili ako je do telefona a ne do ekrana, popravi se to i cao
Mada da znas, zamenski touch za 8x je generalno krs i od 20 komada radi jedan pa ono :-)
Verujem da nisi dobro uzemljio touch ili nisi dobro ubacio flet kabl u konektor, u najgorem slucaju sjebao si konektor toucha na ploci a u najboljem neispravan ti je touch pa zato ne radi :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.