:: :: Onda usput dok namestas memoriju, dodaj mu malo voltaze, znaci za sl. korak ili dva, na oko 1.42v u biosu, posto je pukao posle 15min a ne 2min znaci ne bi trebalo da je daleko od dovoljne znaci oko 1.42v u biosu bi trebalo da je ok :: :: OK , a sta je sa sajtom nesto su mi veliki fontovi :: :: A da onaj link sto si mi dao -tamo nema slike samo udje na imageshack.us/i nista :: :: Izvini sto te maltretiram ali nije uzalud nauci i ja nesto
Da, moraces da kombinujes tu, ne znam koliko moze memorija da ti izvuce. Ali probaj kombinacije. Mozes da menjas i multiplier za memoriju, valjda imas 2x 2.5x 3x i 4x nisam siguran ali bi trebao ovako nesto da imas na tvojoj ploci od opcija. Pa FSB * RAM multiplier = frekvencija RAM-a Recimo 350 * 2.5 ti je 875MHz na memoriji pa vidi da iskombinujes kako tebi odgovara. Ili ako ides na FSB 320, stavi RAM multiplier na 2.5x onda ce ti biti 800MHz, onda mozes da je stavis i na 4-4-4-12
:: Da, moraces da kombinujes tu, ne znam koliko moze memorija da ti izvuce :: Ali probaj kombinacije :: Mozes da menjas i multiplier za memoriju, valjda imas 2x 2.5x 3x i 4x nisam siguran ali bi trebao ovako nesto da imas na tvojoj ploci od opcija :: Pa FSB * RAM multiplier = frekvencija RAM- :: Recimo 350 * 2.5 ti je 875MHz na memoriji pa vidi da iskombinujes kako tebi odgovara :: Ili ako ides na FSB 320, stavi RAM multiplier na 2.5x onda ce ti biti 800MHz, onda mozes da je stavis i na 4-4-4-1 :: ::
da da ima dosta kombinacija -*2,*2.4,*2.5,*3,*3.33,*3.5,*....,*4,...itd
Sta je tacnije INTEL TAT ili Core Temp?
Sad cu da vidim ovo :: :: Evo radi orthos vec pola sata i nije jos puko
Do sada bez problema sa CoreTemp-om. Što se tiče kombinacija za memoriju. to ćeš morati sam da proveriš koja je stabilna brzina tvog RAM-a. U kombinaciji sa brzinom, tajminzima i voltažom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Do sada bez problema sa CoreTemp-om. Što se tiče kombinacija za memoriju. to ćeš morati sam da proveriš koja je stabilna brzina tvog RAM-a. U kombinaciji sa brzinom, tajminzima i voltažom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: Na Core tempu najvisa temp. je bila 62 a na Intel TAT 55`C po jezgru evo vec sat vremena radi Orthos
:: Da, moraces da kombinujes tu, ne znam koliko moze memorija da ti izvuce :: Ali probaj kombinacije :: Mozes da menjas i multiplier za memoriju, valjda imas 2x 2.5x 3x i 4x nisam siguran ali bi trebao ovako nesto da imas na tvojoj ploci od opcija :: Pa FSB * RAM multiplier = frekvencija RAM- :: Recimo 350 * 2.5 ti je 875MHz na memoriji pa vidi da iskombinujes kako tebi odgovara :: Ili ako ides na FSB 320, stavi RAM multiplier na 2.5x onda ce ti biti 800MHz, onda mozes da je stavis i na 4-4-4-1 :: :: :: :: Provalio sam o cemu se radi i tamo i jeste 5-5-5-15
:: I sta na kraju uradi :: Jel si isao na 3.2GHz, kako si podesio sve na kraju
Nisam isao na 3.2 ostao sam na 3 ali sam morao da dignem 1.42 V da bi bio stabilan i usprlo je dva i po sata odradio Orthos bez problema.Sutra cu da vidim dalje dokle moze sad nemam vremena.Ajd `uzdravlje pozzzzzzzzzz !!!!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.