Off topic: Sky, kako radi F1 ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa ti onda uzmi SLJZNJ Cincilator,on daje mnogo bolje performanse a free je :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: Ebem ti,nemogu nigde da nadjem OCZ Vindicator,trazio sam ga po 3-4 prodavnice,nigde ga nema.Svi mi kazu da ce im stici za jedno nedelju dana.Do tada ce me proci volja za oc-om :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ne znam dal smem da ti kazem.Mozda me MACHINE napadne.Ako mi garantujes bezbednost ajd odgovoricu ti u sledecem postu
I Want to believe - The truth is out there
@Zajebani76 je moj (M)idol@
:: :: Off topic :: Sky, kako radi F1 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Pa ti onda uzmi SLJZNJ Cincilator,on daje mnogo bolje performanse a free je :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ebem ti,nemogu nigde da nadjem OCZ Vindicator,trazio sam ga po 3-4 prodavnice,nigde ga nema.Svi mi kazu da ce im stici za jedno nedelju dana.Do tada ce me proci volja za oc-om :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.