Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne znam u cemu je problem...
04.06.2009. 16:55
status: user broj poruka: 1661
Hvala na predlozima.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Corsair je extra,ali je 2x1gb i preskup je.Da je 2x2gb onda bih razmislio.... :: Patriot je ok,samo je pitanje kako bi se slagao uz moju plocu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Pretece me.Upravo to. :: :: @esese :: :: Obrati paznju na memorije koje sam ti predlozio.Dorbo razmisli kakvu zver mozes da uzmes :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za 100e imas Asus P5Q Pro,Asus P5QL-E,DFI Blood Iron P45 T2RS :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: @Sky Fire i meni se cini da me zeza memara cim mi puca orthos posle 1 sat na default clock-u,koju plocu preporucujes za ovu konfu ...naravno Gigabyte vise neuzimam ni u ludilu npr. od od |Asus-a,DFI-a,Biostara ili neke ... a da nije vise od 100 jur :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imas problem mozda sa memorijom :: :: :: :: :: NB nije toliko bitan da se przi kod Dual Core arhitekture..Moram priznati da se otelis dok na Gigabyte podesis clock.Nekim drugarima sam preko MSN-a pomagao da stabilizuju sitem i muka me je uhvatila.Pocne da te drnda a ne znas sta je.Uglavnom najvise zeza naponska ploce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ali mi i na default podesavanjima Orthos pukne posle sat vremena ,tako da mi sad tek nista nije jasno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nasao sam sta je bio problem problem je bio u biosu koji je zapamtio podesavanja od starog C2D E4500. Izvadio i ponovo vratio bateriju i sve je krenulo kako treba.Odmah je sve proslo na 3.8 GHZ i to sa default V Core-om .Orthos sat i po bez ikakvih gresaka.E sad sam sprzio na 4.0 GHZ sa 1.44(sa v dropom oko 1.4)ali me sad brine temp. MB koja iznosi 51-56`C u full Loadu
podesavanja su sledeca:
10 X 400 MHZ,Mem STD/X 2=800 MHZ MHC +1 FSB +1 sve ostalo je na Auto
E sad pitanje jel ovo kriticna temp.za MB posto za procesor nije jel nije prelazila 57`C?
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Imas problem mozda sa memorijom :: NB nije toliko bitan da se przi kod Dual Core arhitekture..Moram priznati da se otelis dok na Gigabyte podesis clock.Nekim drugarima sam preko MSN-a pomagao da stabilizuju sitem i muka me je uhvatila.Pocne da te drnda a ne znas sta je.Uglavnom najvise zeza naponska ploce :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ali mi i na default podesavanjima Orthos pukne posle sat vremena ,tako da mi sad tek nista nije jasno :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: ::
Dosta je bilo napona, koliko još MHz iz tih 1.44 izvučeš to je to, ali voltažu ne diži više. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nasao sam sta je bio problem :: problem je bio u biosu koji je zapamtio podesavanja od starog C2D E4500 :: Izvadio i ponovo vratio bateriju i sve je krenulo kako treba.Odmah je sve proslo na 3.8 GHZ i to sa default V Core-om .Orthos sat i po bez ikakvih gresaka.E sad sam sprzio na 4.0 GHZ sa 1.44(sa v dropom oko 1.4)ali me sad brine temp. MB koja iznosi 51-56`C u full Load :: :: podesavanja su sledeca :: :: 10 X 400 MHZ,Mem STD/X 2=800 MH :: MHC + :: FSB + :: sve ostalo je na Aut :: :: E sad pitanje jel ovo kriticna temp.za MB posto za procesor nije jel nije prelazila 57`C :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: Imas problem mozda sa memorijom :: :: NB nije toliko bitan da se przi kod Dual Core arhitekture..Moram priznati da se otelis dok na Gigabyte podesis clock.Nekim drugarima sam preko MSN-a pomagao da stabilizuju sitem i muka me je uhvatila.Pocne da te drnda a ne znas sta je.Uglavnom najvise zeza naponska ploce :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ali mi i na default podesavanjima Orthos pukne posle sat vremena ,tako da mi sad tek nista nije jasno :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.