Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
PII 955 4Ghz vazduh otvorena terasa
STRANA 3 OD 3
markopvict Vidi ga ovaj... neki opasni overkloker! 16.10.2009. 15:22 #149529

status: user
broj poruka: 4515

Joj koliko ste smesn, zalosnii.... Ovo je sprdnja!

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 16.10.2009. 15:26 #149531

broj poruka: 1228
ovi zeleni sve krimos do krimosa... a i vokabular im je kao u vidimo se u citulji XD
`jedan DaSick je morao biti OCuven iako je nosio kilo Freez-a`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 .... 16.10.2009. 15:27 #149532

broj poruka: 2929
Vidim cale dobro se razumes u psiho lekove. Pa sad je meni jasno sto si ti DaBolesnik
Ma kada mene upoznas neces vise morati da koristis iste, ja takve efikasno lecim bez hemije, fizikalna terapija. Mnogima je pomoglo mad ati si tezak slucaj ali umem ja da se nosim i sa takvima...
Uzivaj u bensedinima i ostalim preparatima.
Samo sam cuo da kada ih pijes ne mozes da je...., ali sta ce to tebi mislim to tebi nije mnogo vazno zar ne?
A kada pozelisa da naskocis na svoj monitor ili kuciste posto piljis po ceo dan u njih, zivis sa kevom imas 4 banke i propao zivot a pri tom si glup kao ku....ac, ti koristi manje doze

pozz Cale tj. DaBolesnik

PS:Ako ikada svratis u BG garantujem uspesan tretman, bices zadovoljan :)
WOLF
vuk125 RE:Vidi ga ovaj... neki opasni overkloker! 16.10.2009. 15:30 #149534

ma jok bre ja sam psiho-fizikalni terapeut.

loce uuuuuuuu 16.10.2009. 16:01 #149550

broj poruka: 400
1 gardijska udarna internet brigada... popularni vukovi sa neta:)

nemoj da si jadan i da pretis preko ekrana. napravi kafu, caj, popi pivo...bilo sta i odlozi tastaturu dok te ne prodje!

:: @DaBolesnik razumeo sam poentu
:: Ako nisi iz BG-a dobro po tebe, a ako jesi ili dolazis u posetu cuvaj se kada setas ulicama, veruj mi ne zelis da me upoznas
:: pozz Cale tj. DaBolesni
::
:: Vu
vuk125 RE:uuuuuuuu 16.10.2009. 16:09 #149552

Ma jok bre samo hocu da pomognem.
Nista negativno.
Pogresno si shvatio.

SkyFire Re: uuuuuuuu 16.10.2009. 16:11 #149554

broj poruka: 18472
I ti si se primio a?Koliko znam decko se sve vreme zeza bas upravo uz tu kaficu i bas ga nesto boli sta neko pise.Ovo je cista sprdnja i zezancija mada su neki stvarno zasluzili da im se kako bi to nas Bax rekao slajfuje po lobanji!

P.S.Steta nema vise Baxa,sad nekako neobicno bez njega.Non stop je bio prisutan.

Koliko god da je ova tema postala odvratna i koliko god je unistena moram priznati da sam se na odredjene delove slatko nasmejao.

Green Green Grass Of Home

:: 1 gardijska udarna internet brigada... popularni vukovi sa neta:
:: nemoj da si jadan i da pretis preko ekrana. napravi kafu, caj, popi pivo...bilo sta i odlozi tastaturu dok te ne prodje
:: :: @DaBolesnik razumeo sam poentu
:: :: Ako nisi iz BG-a dobro po tebe, a ako jesi ili dolazis u posetu cuvaj se kada setas ulicama, veruj mi ne zelis da me upoznas
:: :: pozz Cale tj. DaBolesni
:: ::
:: :: Vu
Slavuj ... 16.10.2009. 16:26 #149556

broj poruka: 2236
Mala berza puna zelenaša.

Srbologija, nauka belosvetska.

:: ovi zeleni sve krimos do krimosa... a i vokabular im je kao u vidimo se u citulji X
:: `jedan DaSick je morao biti OCuven iako je nosio kilo Freez-a
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud @Vuk 16.10.2009. 18:29 #149572

broj poruka: 3749
ako već prozivaš, budi malo kultrunij. Spominjanje nečije majke u negativnom kontekstu, ne služi ti na čast i umanjuje tvoju vrednost u očima drugih ljudi, a donekle govori i o količini tvojih godina i iskustva. U svakom slučaju budi siguran da će te zbog toga veći broj ljudi zaobići odgovorima na ovom forumu kada ti bude trebala pomoć.
support normality

SkyFire @pajsgudgud 16.10.2009. 18:42 #149574

Ja nisam nigde video da je momak pomenuo majku u negativnom smislu.
Naprotiv,izrazio je zaljene da jedna takva osoba ima sina izroda.To je ono sto sam ja mogao da shvatim.Mislim da odavno ovde nisu potrebni drveni advokati bas zbog situacije koja se desavala i koja se desila i desava i dalje.Vid ovakve vrste komunikacije je neophodan sa ljudima koji su takvog mentalnog sklopa.U prevodu moras da se spustis na njihov nivo.Videli smo mi i mnogo gore od doticnog usera da ga ne pominjem,nije ni vredan pomena prema tome ne vidim zasto bi se bilo ko od nas mesao.Trovao je temu,vredjao i podsmevao se kako mu i dolici,to su njegove osobine koje nosi kao covek.Da sam na njegovom mesto bilo bi sramota njegovih godina da se podsmeva jednom klincu od koga je i vise od duplo stariji,spusta se znaci na nivo deteta.O cemu mi dalje da pricamo.

Pricamo o casti?O tome na ovom forumu tek nema pomena!Cast je za neke usere misaona imenica!

Sto se tice Vuka,momak je pokazao izvesno znanje a nije ni tako cest na ovom forumu.Ne vidim razlog zasto da ga izbegavam ni najmanje niti da mu pruzim pomoc.Svako ko je iole razuman shvatice sta se desilo u ovoj temi!

P.S.Cela tvoja poruka jeste istinta,kalja se cast i obraz ali cilj nekad i opravdava sredstva obzirom da neki obraza uopste nemaju pa se u nekim situacijama potrebno spustiti na njihov nivo.

Nemoj me pogresno shvatiti,ja sam samo jako osetljiv na lose ljude i nepravdu i za to sam spreman svasta da uradim.
Takodje ne volim kad se neko nad nekim izivljava.Da se ovo desava u bliskom okruzenju gde se nalaze odredjene osobe uzivo davno bi nekom prosuo zube,ja sam takav i smatram da losim ljudima ne treba oprastati!

Ako ne mozemo da se slazemo onda ne treba ni da komuniciramo!Jednostavno i prosto.Ne diraj me,ne diram te.

pajsgudgud @Sky 16.10.2009. 18:58 #149576

broj poruka: 3749
Ja sam ovde dosta dugo u odnosu na neke i pratim situaciju redovno, tako da nema potrebe da se ne razumemo.
Da upravu si nisam pročitao ceo post pošto sam prevno očima i skrolovao dalje na ono `pozzz kevu`.
U svakom slučaju razumeli smo se.
support normality

vuk125 RE:@Vuk 16.10.2009. 18:59 #149578

Ti u ovom postu pomonjes cast ?
Ja nisam niciju majku uvredio, vrati se malo pa procitaj sta je napisano koga spominjem kako spominjem i zasto spominjem.
Ovaj post kao i 90% drugih postane svinjarija samo je 20% odgovora vezano za temu.
Nije mi bilo pravo sto napadju decka ni krivog ni duznog i ismejavaju ga.
O kojoj casti ti govoris, jel to cast na koju bi ja trebalo da se ugledam?????
Pa sta ocekujes da nekog gadjas kamenjem a on da te mazi????
Pa i bolje je da me takvi zaobilaze. Necu zaliti veruj mi, naprotiv slavicu.
Svako dobro nameran i svako ko je covek je dobro dosao u svkom smislu, a zlobnici i slicni ovima je i bolje da me se klone. Ti ljudi su poslednji cije misljenja i savete bi uopste raznmatrao a kamoli uzimao u obzir.
Ja nemam nameru da ovde a ni bilo gde zabadam glavu u pesak i da se pravim da me je nije briga.
Ako procitas pazljivije shvatices zasto je uopste i doslo do ovoga.Temu sam posavio ja da bi tih 4Ghz podelio sa svima vama a ne da bi se neko nad nekim izivljavao.
Kad god budem mogao i koliko god budem mogao ja cu se protiv toga boriti.
Ako je neko los ja mogu biti jos gori. Ja dobro dobrim vracam, a lose mnogo losim.
Veruj mi ovo nije nista mogu da budem veoma nezgodan.
pozz
Vuk

gile23 ... 16.10.2009. 19:02 #149580

broj poruka: 9121
Ovde se sve vise psuje, nije valjda da je dotle doslo, valjda ce uskoro moderatori pa da se situacija sredi :).

Pozdrav!

SkyFire Nema potrebe za dizanjem tenzije,dovoljno je i ovo sto se zbilo! 16.10.2009. 19:03 #149581

Molba za sve.Tema je vec unistena,sranje je napravljeno,vise nije ni bitno ko je krivac ali ako mogu da se smire strasti i da se jednostavno ova tema u bilo kakvom smislu prepiranja i dokazivanja sta je ko uradio i sta je pravedno a sta ne zaobidje.
Miso,ne spavaj,zakljucavaj ovo dok nije izbio rat!

@Vuce

Tema je upropascena,zaboravi da se bilo sta desilo,nije vredno nerviranja!

vuk125 RE:Tema je upropascena 16.10.2009. 19:16 #149586

Slazem se.
Mada je mene najmanje briga sto je tema upropascena, to me nije pogodilo.
Koliko izivljavanje pojedinih kapiras......
To nikada nisam tolerisao niti cu dozvoliti, da se ovo dogodilo negde u realnom svetu veruj mi rastrgao bi ih!!!!!

Za mene je zakljucana rekao sam sve sto sam imao.

Scyter Re: 16.10.2009. 19:17 #149587

broj poruka: 8138
Zalosno je to sto je tema upropascena.Sve to zbog nekih pacijenata.

@vuk125:
Svaka cast na rezultatu!Zelim da te pohvalim jer si ti jedan od retkih usera ovde na forumu koje vredi postovati.

The Way It`s Meant To Be Played

markopvict zakljucavaj da se vise ne brukaju 16.10.2009. 19:26 #149589

broj poruka: 4515

Lozite se kao da ste klinci, a ne ljudi od po 30+ godina. Ti Vuce i ti Skyfire ne zna se ko je veca paljevina... I sto je najgore, ova deca ce stvarno da pomisle ufff koji zajebani likovi... Prosto me je sramota da citam kako sebe hvalite na svakom koraku, i kako se jedan drugom ulizujete.
Nema potreba da branite nepismenog kretena koji ne zna nista drugo nego da opsuje... iq ~60.

End.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

Zmajko Re: zakljucavaj da se vise ne brukaju 16.10.2009. 19:49 #149598

broj poruka: 1228
+1

:: Prosto me je sramota da citam kako sebe hvalite na svakom koraku, i kako se jedan drugom ulizujete.
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60471. Broj poslatih odgovora: 648161.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs