je iskoristo fore koje su mu predlozene i sad kao nije to to, nemate pojma...a nije naveo sta je to ON uradio tj. cime je doprineo kad je resio puzzle :)))
Ma vidimo da si sve sam namestio, samo su ti tri foruma glumila publiku. Cimam te kad uzmem Core i7 980X da mi pomogneš oko overclocka pošto si toliko upućen...
Btw, lep ti naslov na pcaxe forumu `3,6GHz do 4,0GHz u nekoliko nedelja`, ali moram da ti kažem da se te stvari završavaju u toku jednog dana a ne nekoliko nedelja... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: jel vi stvarno mislite da kada neko ovde nesto pita da bas nista ne zna o tome pa cete vi da mu otkrijete toplu vodu :: :: strucnjaci drago mi je bilo, ipak sam sve sam namestio. :: :: jos jednom topao pozdrav:)
koliko sam shvatio, od maltene svih tema koje si postavljao, tebi nikad nicija pomoc nije valjala, nikad se nikome nisi ni ljudski zahvalio, samo iznosis neke kritike i ponasas se dzukacki, a znamo da nisi klinac, bar imaj nekog malog postovanja pa se zahvali coveku, iako mozda nije bio od pomoci, primeni malo kulture, nece ti pasti kruna s glave... ispao si pi*ka na kraju i za onaj kabl, sto smo se dogovorili, sto sam ti ljubazno ponudio da napravim, nisam se puno iscimao, ali mogao si bar da javis preko mail-a da ti vise ne treba, a ne da iskuliras...nepostovanje...
:: :: :: :: jel vi stvarno mislite da kada neko ovde nesto pita da bas nista ne zna o tome pa cete vi da mu otkrijete toplu vodu :: :: strucnjaci drago mi je bilo, ipak sam sve sam namestio. :: :: jos jednom topao pozdrav:)
A vi ostali vidite pa mu pomažite sledeći put za bilo šta. Na svim forumima je ispljuvan zbog džukačkog ponašanja, a sve što je naučio na ovim forumima sad se kurči kako je on uvek znao...
hehehhe, a koji su to `i jos par` :))) ako nije tajna
D E M I G O D
:: :: postujem par ljudi odavde a to su Raic, Bax i jos par... sa nekima od njih se i cujem.. :: :: ne zelim da budem deo ` tima `.. :: :: pozzzdra :: ::
a sta je po tebi definicija foruma ,koliko sam shvatio tebi je to izvor infomacija ( u kojema ti ne ucestvujes) i omalovazavanje istih forumasa ...........
Naravno da se placa znanje :), ali dobro je kada tebi placaju kao sto se to desava kod mene trenutno :). Za Asus je bilo valjda drzave i pojedinacno nesto, i tu je osvojio ud7 koliko se secam.
Pozdrav!
:: Gile naravno da zna ali se cena znanja i placa odredjenim gubitcima..Decko ima kintu i to prati.On je znanje skupio mozda na malo grublji i tezi nacin svojim metodama dok je neko drugi to radio malo drugacije..Ja recimo ne mogu sebi da pristim da ubijem dva-tri CPU-a da bi saznao kakve su njegove osobine i limiti..Kapirash :: Za sve postoje talenti pa i za taj OC i sam dodir sa HW-om..To i dokazuje da svako i ne moze da bude hardveras u pravom smislu a kamo li overkloker. :: P.S.Nije bio prvo mesto ali medju prva tri..Na Asus takmicenju se borio z autesne nagrade koliko se secam. :: Pozdrav :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: @Daum ako zajebani nema pojma, zasto je onda osvojio prvo mesto u pojedinacnoj konkurenciji na Asus ili Gigabyte OC takmicenju ? Ne branim nikoga, niti ga poznajem, ali koliko je ovde pokazao mislim da ipak nesto zna :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.