Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze!
STRANA 3 OD 4
Snoopy-
- -
12.08.2010. 16:24
status: user broj poruka: 6083
oglas bato, hahahaha
Ja bih ga rado posedovao, al ko sto kaze moj drug: nemam vremena (trlja prstima kao znak za keshovinu).
Bas bi mi dobro doslo nesto ovako ojako da malo idem sideways, devojka mi ide sutra u USA na god dana da studira, pa bi mi RWD i 100+ Db iz auspuha malo pomoglo da skrenem misli..
Što se tiče teme, ovo je neizvodljivo(po meni), jer zahteva mnogo truda i vremena, a odziv bi bio nizak. Ko želi, može da ispiše u potpisu mašinu koju ima, a po želji dodajte i skorove...
:: @Alphacore :: Moj skor je bolji od tog tvog :P http://www.dodaj.rs/f/2b/qW/3W8uF5e3/skor.jpg :: :: Što se tiče teme, ovo je neizvodljivo(po meni), jer zahteva mnogo truda i vremena, a odziv bi bio nizak. Ko želi, može da ispiše u potpisu mašinu koju ima, a po želji dodajte i skorove.. :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: ::
Svi nesto uce-meni knjiga skuplja prasinu vec 7dana.e sad cu i ja u inat da odem da prevrnem koji list
:: :: Hehe..prema novcaniku. :: :: Zadovoljio bih se sasvim solidno sa 200sx, zadnja vuca i turbo, 1.8, 170hp, boNboNica :: :: Aj samo polako tim golfom, nemo` jurcas : :: :: Odo i ja da malo ucim, blizi se rok, mora se zaradi za hardve :: :: Poz
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: kad nisam cuo? :: jel mora uz ugovor(na recept) il ima u slobodnoj prodaji(kineski) :: :) 2000 je nice and sweet!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Re: Re: Re: Tebi dok neko ne nabije taj periskop tamo gde sunce ne sija nece da se smiris
12.08.2010. 17:57
status: user broj poruka: 3992
videh,majke mi...tom nesto fali ZESTOKO!!!!! sama faca govori vise od 1000 reci!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Turio sam ti dilera na mail bre :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: kad nisam cuo? :: :: jel mora uz ugovor(na recept) il ima u slobodnoj prodaji(kineski) :: :: :) 2000 je nice and sweet!! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: ::
::1: nisam se pronaso u tvom postu(ne znas me-nisam ti ja od tih ok nagadjam samo, mozda i nisi
::2:o ucestvovanju se nisam izjasnio-tema nije ne zanimljiva ali tema potice od sobe koja u vecini postova pise `ja pa ja,moje je najbolje,moje je vrh,ajde da vidimo cije je bolje i jace) A TI SI SE PRIKLONIO TOJ OSOBI(sto je pokazatelj i kakva si ti osoba
::Ja se ne priklanjam ni jednoj osobi ovde posebno i odabranima, kao sto ti to mislis, a ti nisi ovde nikakav sudija da procenjujes(ko je kakav) i da se pravis pametan Ko je kakav to je njegova licna stvar(da neces ti da ga prosvetlis). Ja se suprotstavljam mrznji i destrukciji(rusilacki nagon i destabilizacija ideje, koju je neko postavio u ovom slucaju,). Ako si iole pametan, predlozi nesto , ispravi , daj ideju kako bi moglo, a ne pljuj i omalovazavaj kaoga god i kad mozes, kako bi ispao kod nekih ovde pametan.
::3:ne `HEJTUJEM`(i to je proseravanje sa tvoje strane-pisi,brate,na srpskom Hejtujes i nisi jedini, to je ovde praksa i sve je vise zastupljena. A kako cu ja da pisem to je opet moja stvar, da neces da me naucis kako se pise na srpski? To kad dodjem kod tebe kuci mozes da kazes da ti smeta izraz` HEJT` ovde na forumu ne.
::4:na pogresnog si se nameracio.ja ovde nisam nikoga pljuvao-citaj malo bolje postove(ako uopste mozes da citas od tog silnog umisljanja da si glavni cova sa svojih 1358postova-to te je mnogo udarilo u glavu)coveku sam rekao da se okane corava posla jer su ga svi upoznali i svaka `konstruktivnost` sa njegove strane je po vecini osudjena na pljuvanje!!!STO TO TI NISI POSTAVIO OVAKVU TEMU????zato sto znas da je to skartljiva tema,a sad pisas uz vetar(cemu ta dvolicnost??) i KO OVDE` HEJTUJE
Nisam se nameracio na tebe licno, vec si se slucajno zapao. (sto se kaze u pogresno vreme na pogresnom mestu). Nemam licno protiv tebe nista, samo mi je vise muka da citam kako se svaka tema upropasti. Ovde su glavni samo administratori i niko vise, ja i ti smo najobicniji clanovi, ali ipak treba imati nekog postovanja prema starijim clanovima u koliko nisu djubrad .) Covek nece da se mane jer je takav i to voli, ako ima jos nekog sa slicnim razmisljanjima i interesovanjem, ubaci ce sel, ako nema stajace otvorena tema, i svi zadovoljni. Da li je tema skartljiva ili ne, nije na nama da odlucujemo , niti imamo pravo na to. Kakva dvolicnost? Da li znas sta znaci dvolicnost? Dvolicnost bi bila da ja hvalim temu a pojedinim clanovima pricam kako je tema uzas i skartljiva. Kao sto vidis ja nisam nigde komentarisao temu, ni da je dobra ni da je losa. Samim tim o kakvoj dvolicnosti pricas??? Samo sam dao do znjanja da ne treba da se mesas tamo gde ti nije mesto. Nekome je zadovoljstvo da postuje u onoj temi , ali sa konstruktivne, ne destruktivne strane. Nisam sila, jer se ne mesam u tudje teme i ono sto me ne zanima. Ni jednu temu nisam skrnavio i pricao ovakva je ili onakva, pri tome omalovazavajuci bilo koga, kao u tvom slucaju, Skeletora i mene licno. Evo tvojih reci: SMESAN SI KOLIKO I SKELETOR9 I ko je ovde umislio? Forum se raspao zbog takvog ponasanja !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ja se suprotstavljam mrznji i destrukciji(rusilacki nagon i destabilizacija ideje, koju je neko postavio u ovom slucaju,)-Kad sam ja to radio majke ti???ajde nadji ijedan post u kom sam to radio i ja te onako drugarski vodim na koji hoces splav celo vece da pijemo... ne hejtujem-ne pada mi na pamet da to radim(istripovao si se)ako ne mogu da pomognem nekom-necu mu ni odmoci a kamoli `hejtovati` - -nisam takav covek!!! postujem ja tebe,brte mili ali ti si se prvi nakacio i poceo da vredjas jer uopste nisi shvatio sta sam hteo da mu kazem-CIME JA TO ZASLUZUJEM??a da....ja sam mlad ovde(150postova) - -kako ti postujes mene-istripujes se nesto pa udri po ovim skorasnjim???ti ne mozes da se suzdrzis da ne napises nesto - ko je tebi ljuljao kavezic danas??? cenim da nisi komentarisao temu-ali komentarises mene bez potrebe-nemoj,brate to da radis!!!
,SAMO SI SE LOSE ISTRIPOVAO-SVE OVO JE(SA MOJE STRANE) BEZ ZAMERKE!!!
PS.desava se! pogledaj celu temu-ja sam mu iskreno rekao,ostali ga zajebavaju!!i opet ja najgori...bela vrana foruma...hehehehe
Opusti se malo, igrom slucaja si ispao zrtveno jagnje. Vidim da si ok momak (a i cuo sam ). Malo mi je krivo zbog stvari koje se desavaju ovde, pa mi dodje trenutak kad i ja puknem. Samo sam izneo ono sto mi smeta, i sto nije dobro za bilo koji forum, inace kazem ti da si se slucajno nasao na tom mestu kad sam procitao (mogao je da bude bilo ko). Obicno ispasta neko treci . Zakopajmo ratne sekire ako se slazes, i zaboravimo ovo. Pozdrav !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Biostar TF560 A2+ Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS ATI 3870 TOP 512mb DDR4 LG W2243S-PF Chieftec gps 400w
:: tema je ionako sajz :: skoljka je full m3 :: motorsport na svakom detalj :: motor je tamo u nemackoj ubacen 325 6ak redni i tamo je chipova :: u knjizi pise da ima 225 k :: znam samo da ide nevidjen :: oprema full sa kozom i auto klimom, 17inch felne i tak :: evo moze za 5000 94t :: (oglas bato :: :: L-Dizajn, namestaj po mer :: ::
Malo svabe preteruju sa konjazom jer m50 2.5 dobija oko 206ks sa cipovanjem.
Za splav sam spreman uvek .) Moze da se pojede i popije u svako doba. Volim reku,pecanje, pice , zene, i provod. Gde obicno splavaris? ja sam na ovim Moravskim splavovima , posto mi je tu najblize.) Pozz
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
e jbga ja na splavovima po bgd-u!! inace pecam(musicarim)u rodnom arilju,reka rzav-obozavam je...a o zenama i provodima - - bolje da ne pricam ispadosmo u off....imam jedno pitanjce za tebe(mozda glupo) - -koje su ti temp na q6600 sa tx3???
:: Za splav sam spreman uvek . :: Moze da se pojede i popije u svako doba. Volim reku,pecanje, pice , zene, i provod :: Gde obicno splavaris? ja sam na ovim Moravskim splavovima , posto mi je tu najblize. :: Poz :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.