Dečače slike su vezane za event, a one su deo eventa. Ovde glumiš najvećeg i najopasnijeg ebača sa standardima Breda Pita mislim :) (hello), `koga briga` koliki su tvoji standardi, `koga briga` da li ti se sviđaju, one su bile propratni deo jede priče kao i na drugim eventovima, ali pričati o sebi u kontestu u kom ti pričaš na forumu veznaom za IT, mislim hello :D
Ponoviću još jednom `yes right` i koga briga šta ti misliš o `curama`. :)
Nije bila namera da se uvrediš :) opušteno. Moja poenta je veoma jasna, način komunikacije na javnim mestima (kao što je ovaj forum) mora da bude daleko odmereniji od onoga što ti radiš. Kompleski niže vrednoti kroz ovakav način izlaganja daleko su izraženiji, stoga shvati ovo kao prijateljski savet zarad tvog `boljeg` bića.
:: Ako si kačio slike u drugom kontekstu onda nisi morao da naznačavaš da ih kačiš zbog svog duševnog bola.. :: :: Ali izgleda da opet moram da ponavljam, zabole me ona stvar šta ti misliš, kao i ostali ovde, niti sam se pravdao, niti sam se hvalio.. :: :: Ako tebi Bred Pit postavlja standarde, onda stvarno ne znam šta da ti kažem.. :: :: Adios.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Eh, da... kompleksi niže vrednosti... sad si ga uboo samo tako... ali slažem se barem na jednom, a to je da kucanje texta na forumu teško može da izrazi nečije namere... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.