KAd otvoriš sound u Control Panelu imaš kada označiš speakers configure, pa i testove, poigraj se probaj. A stavi ispod ploče nešto sigurno neprovodno. Paranoik sam malo ali kutija ipak ima štampu odozgo. Stavi 4 nosača na ivice ako ništa drugo, kuhinjsku dasku...
Sipaj mu malo koka-kole odozgo.... Slušaj, 99 posto problema u elektrotehnici je kontakt. Tvoja zvučna je instalirana kako treba, i, šalje signal na output kako treba, i, štaviše, ti IMAŠ povremeno neki zvuk. To me navodi samo na konektor za bananice zvučnika, mic-a itd-a, tj. da je neki zaglavio i pravi spoj onemogučujući da zvuk bude pravilno usmeren i zajebavajući ionaku tupavu logiku drajvera... Osvetli lampicom ženski deo audio-džekova na ploči, a zatim, probaj da ih prodžaraš malo ili malo više sa ubačenom bananicom zvučnika ili slušalica. Probaj, i kada su uključeni zvučnici, da drugim džekom čačkaš ostale ženske priključnice, ne bi li eventualno otkačio ako je stvarno nešto zaglavljeno. A, ako ti je precvikan kabl od zvučnika, kao što isto liči, idi bre u q..... imaš valjda i neke ispravne slušalice za probu, a ne samo jedan par zvučnika?
:: Da skineš onaj ubuntu što ti dadoh, da eliminišemo bar jebenu sedmicu i drajvere kao fakto :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Taj unbuntu nisam probao ne razumem se u to stvarno ali probao sma sve i nista, posle sam instalirao XP SP 3 ista situacija upije sve drajvere zuka nigde, samo kada ubodem ja u neke dzekove, cuje se na sluske i to na jednu desnu :-(. DAnas sam ceo dan na posleu imam jos 3 para slusalica i 3 zvucnika probgacu mada slaba vajda po meni to je bre nesto crklo :-(. Cim tako brljavai zvucna nece da baci zvuk to mi se prvi put dogadja. NA win 7 na golo sto se kaze naravfno nije htela da pusti nikakav zvuk ni kada dize sistem, a ni posle pokusaja sa drajverima svim mogucim instalira ih i sve ali zvuka nigde.... Covek iz BG-a iz tog sopa poslao mi drajvere sa original sajta to sam mu rekao da smo porbali i nista posle mi poslao HDMI drajvere sa graficke kao oni kolju i to sam skinuo naj novije i nista, tako da i oni ne znaju pa jbg probali smo milion stavri e sada jos nesto pokusacu da zamolim komsiju koji drzi racunare da dodje i da pogleda jer on radi i servis i bas se razume pa da pogleda, jer ce znati dal je crkla ili ne :-((((
Problem sa zvukom resen drajveri nekako skontali da rade ne bas najbolje ali zvuka ima a sto se tice slusalica mislim da je jedna sluska crkla sutra uzimam nove, zvucnici rade kidaju usi :D
Stvar je u tome bila na kraju da se ril tek i zvucna nesto ne mirisu.... Tacnije ono u win 7 kada ubodete audio dzek umesto da vas pita front mic bla bla bal to ne pita ali bar radi zvuk,a sluske su mi crkle tj desna sluska jer sam probao od burazera rade obe :-D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.