ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850
:: da li je moguce preko 1.1v bez flesa biosa? :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ::
vidim da mnogi po stranim forumima imaju problem sa klokom za gpu preko 900 mhz...
izgleda da je spacemaster uboo neki extra primerak na onom tesu na hw gurus-u...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850
Ja bih se ovde zaustavio, tih 915MHz u odnosu na 742 je po meni dobar rezultat. Napon veći od 1.1V za 24/7 ja ne bih stavljao. Ajd` odradi Vantage sa isključenom fizikom.
odradio sam ga gore... imas u linku jednom... 26676 poena je maximum koji sam dobio...915/1150mhz...
medo to je isti doctor 5.75 koji i ja koristim i ne moze voltaza preko 1.1v..
Da imam ceo zivot Nvidia sigurno bi uzeo GTX570 kada bih imao samo toliko para da biram izmedju nje i ATI6970. Posto ceo zivot imam ATI i on je 5% bolji drago mi je sto sam njega uzeo. Inace da samo kupujem Nvidia ne bi tih 5% presudilo da uzmem ATI. Uzeo bi ono nasta sam navikao. Naravno da sam se druzio sa Nvida isao bi na GTX580 ali kazem da je cena od 330e MAX i da ceo zivot imam Nvidia uzeo bi 570. Da sam mesao malo jedne malo druge uzeo bi ATI 6970.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema. Kakvo ponasanje zbog toga??? Dokle su u stanju da idu savetima i lazima.
Mislio sam na full test sa cpu skorom bez fizike...Nije obavezno.
:: odradio sam ga gore... imas u linku jednom... 26676 poena je maximum koji sam dobio...915/1150mhz.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ::
Onda je verovatno na tim primercima za prodaju zakljucana, ovaj sto sam ja dobio na test je mogao preko verovatno ima drugi bios jer je karta iz Asus/a.
:: medo to je isti doctor 5.75 koji i ja koristim i ne moze voltaza preko 1.1v. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ::
pa ne bih bas da fleshujem bios... nadam se da ce izaci neki afterburner koji ce moci da joj digne voltazu...
Pa dobro, majku mu bre, pa tema je 570 OC, ti pričaš šta bi ti uzeo, a to si napisao u svakom postu koji si dosad `sklopio`. Čemu ovo ponavljanje?
:: Da imam ceo zivot Nvidia sigurno bi uzeo GTX570 kada bih imao samo toliko para da biram izmedju nje i ATI6970. Posto ceo zivot imam ATI i on je 5% bolji drago mi je sto sam njega uzeo. Inace da samo kupujem Nvidia ne bi tih 5% presudilo da uzmem ATI. Uzeo bi ono nasta sam navikao. Naravno da sam se druzio sa Nvida isao bi na GTX580 ali kazem da je cena od 330e MAX i da ceo zivot imam Nvidia uzeo bi 570. Da sam mesao malo jedne malo druge uzeo bi ATI 6970 :: :: :: Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema. Kakvo ponasanje zbog toga?? :: Dokle su u stanju da idu savetima i lazima :: ::
Pusti ga Morti,bolje i da sam sebe laze nego da mu glava prsne!
28.04.2011. 21:49
status: user broj poruka: 18472
Nas Vladeta nikako da shvati da je njegova karta sporija i od GTX480 a kamo li od GTX570. Evo sa testa sa techpowerup-a sa malo novijim driverima ,opet je nVidia malo poskocila..
Nije mi jasno ovo sto kaze The Bear 2 karte iste nove sa 2 razlicita BIOS-a. Kako to??? Ja cu da pitam ASUS koji je broj za GTX580 BIOS da vidim jel postoji jos neki drugi.
Da znam pokazali ste vi koliko je bolja, sve sam shvatio. Sada je odjednom Nvida postala bolja samo u igricama, dosada je iamla skor, vi to kako vam odgovara, onaj kada vise nije imao zasta da se uhvati onda je rekao pa kada je kmarta nabildovana vestacki. Najludji ste na svetu. Da uzmem tu GTX580 i bezim od vas da ne placete kao onaj sto je rekao da nisam zasluzio.
Stvarno 20% brzi.YESSSSSS. E dobri vam skor bez fizike tako mogu i ja.
janad Asus ko zna koliko na svetu ima ovakvih pacijenata koji svaki dan smaraju za neke informacije. podseti me na penzionere kod nas kad okupiraju pa smaraju radnike u bolnicama i postama! a 90% ih dodje da bi blejali!
Da imam 6970 DirectCu i da imam i7 ma idi. Samo mi je da vam izmamim jos vece nebuloze da to cujem i vidim onda i da ne pitam nikada vise kada kupujem HW. Pa znate da ste je doterali do kraja ja nisam ni upalio Afterburner a na X4 sam. Pa nema to je ocigledna hipnoza Nvidiom. Ne boj se ti za ASUS ja sam ih kontaktirao 2 puta samo. A oni su i tu. Od mene su uzeli 600e i ko zna koliko ce jos narednih godina. Mogu da odgovre na 3 ili 5 mailova. Odgovarali bi oni svaki dan samo da nastavim da kupujem njihovo. Izbrojte koliko hiljada u Srbiji kupuje ovakve kompove, mozda par. U stvari koji hiljada pre ce biti stotina. Daj boze da se proda 1000 6970 kartica i 1000 GTX580 od ASUS-a. Vi kada kupite ne cimajte ih. Ja cu ih zvati i telefonom ako treba, do detalja da mi objasne kartu pre nego odem po nju. Da buidemo sigurni da ce svi doci kuci na veceru mora tako. Inace ispred sebe imam 3 telefona ljudi koji za cenu GTX580... ma idi da ne dodje kuci ko hoces. ASUSova podrska za ROG je nikada bolja. Jos plus kada vide da imas i graficku naajacu njihovu single lkjubice te u dupe. Takav je svet nisu svi kao nasi prodavci sto te mrko gleda kada pitas za nesto skupo. Majke mi mrko vas gledaju, to je zavist cista.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
A kada zavrsim sa promenom za Nvidia slikacu nekoliko AMD kartice koje sam imao i saljem mail AMD-u da pitam sa kime oni saradjuju i kome oni salju besplatne karte kada sam ja vestacki doveden u situaciju da moram da uzmem Nvidia iako celog zivota uzimam samo ATI jer nijedan jedini nereferetni model najbolje karte njihove nije donet i hocu da se uipalim cesto na 95C pa nadalje . Mislim na 6970. I da razmisle malo o tome jer se ovde prica da je ta temp normalna a nisu nam doneli nereferentni model pa da nam se ne bi upalila i ploca skupa moramo da predjemo na Nvidia. Tj ja. Pa pricajte vi da sam lud, za nekoga sam lud, a nekoga cu prosvetliti informacijama. Jer akmo rikne ploca rikn uce od vrucine karte i sto sam dozvolio toliko grejanja, a neko pominje da ne mogu da reklamiram toliko vrelu kartu pa da vidimo ko je tu zasluzio pink zvuk kada se aluminijumska odbioje od lobanje.
Tako je ortak kupio pre 5-6 godina i vise grafiku. I ja sam tada imao 9600SE i mislim se on je imao malo vise kesa neka uzme 9600XT verziju. Dosao on kuci sve instalirali igre ja vidim performanse maltene manje nego na mojoj karti skoro da koci na rezoluciji koju ja igram. Far Cry igra. Sada sve lepo pise na karti 9600XT kada se ubaci ona. Kasnije je odneo lik kod nekog lika na Vozdovac i rekao mi je u fazonu da to nije uopste ta karta sto je on platio. Sta su sa njom radili, sta su menjali unutra boga pitaj. Zato bolje smrati ASUS nego da se takve stvari dogadjaju. Ovde bre nece da ti daju 3 godine garanciju za ono sto sfvi daju 3 i proizvodjac podvukao 3 god. Ili za 5 godina daju 3. TAKVE STVARI SE U EU NE DOGADJAJU. TAMO DOBIJES POKLONE UZ TO STO KUPISD, IGRICU NEKADA, POPUSTE, NA GAJBU STIGNE, SAMO STO TE NE LJUBE U DUPE. OVDE KAPARA DA ZNAJU DA SU TE ZAROBILI PA ONDA LAKOCEMO. OBICNO SE KASNI SA 2-3 DANA DA LJUDI TO MALO ISKLOKUJU I PREGLEDAJU KAKO SE PONASA.
Tako moze neki strucnjak da uzmem masku jedne karte i stavi u drugu. Ili menja BIOS ili podize klokove ili sta ja znam sta mogu da rade ne razumem se. Uglavnom ne docekaju te nasmejani nego namrgodjeni sto kupujes nesto sto oni nemaju. Ne svi, gde kupim obiocno su normalni ali iz nekih radnji izadjem kada vidim da mu je smor da mi da informacije. Sta treba da naporave karte damo pola soma evra za kartu i niko nam nista ne govori. Kraj. Za pola soma ev ra ljudi moji padaju glave, lome se noge, ruke, prebijaju prsti. Ne moze neko da kaze sta zbog graficke kartice. To ima svoju cenu. Meni nikada nije zao da platim vise rekao sam za igranje i ono sto neko ne bi dao nikada za igrice ali isto tako sam u stanju ih tuzim za 50e. Da za 50e. Pa makar sudski troskovi bili 500. Ali bi bio srecan kada izadju sagnute glave iz sudnice da to nema cenu. Koliko je firmi pozatvarano sto su poslovale ko zna kako. Bila je ona cuvena na Bulevaru na Ph.... gde je drugi ortak platio sve i cekao 2 meseca kompijuter pa stigaop monito onaj kockasti a ne tft kakav je platio pa posle jos 2 meseca cekao. Lopine.
I cima ih onaj ko placa njihove najskuplje proizvode. To je normalno, ne vidim sta kome tu nije jasno. Kada bi znali zasta ih iz EU cimaju i varacaju ne bi vam bilo dobro. Ali vama oni ne valjaju. Kako za svoj kes ljudio preko traze 101% regularno i ispravno i da im se objasni. I BAR ZNAM SADA GDE SE SNABDEVAM NASAO SAM 2 FIRME PA ZAVISI, VIP HOUSE I EMMI A GIGATRON VISE NE DA NISU UTVRDILI ZA 10 DANA STA JE KVAR A REKAO SAM DA CU KUPITI CH4F I 6970 KOD NJIH DEATHADDER I 2X2GB MEMORIJU. Jos me onako sa visine pita `Sta kod nas ste kupili samo Seasonic X-750, a ovaj H70, kada sam rekao u EMMI znao sam da nece nista uraditi ali nisam hteo da lazem. A ja kupio jos tastaturu od 110e i ko zna sta sve pa sigurno za 200e+ tastatura i napajanje kod njih. Kako me je tada sa visine pogledao. Pa cemo videti trebace i Bulldozer i mozda nekada Maximus 4 Extreme i Sandy Nikada se ne zna. Uglavnom High End po mom izboru a ne ono sto je za vas High End. High End je sve dobro sto se nekome svidja a visa je klasa i tu spada mnogo razlicitih stvari ne samo sta ste vi zamislili. Ako cemo tako izbor High Enda ovde je jako siromasan.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.