stavio sam komp na zid. Uz pomoc 3 srafa i klirit ploce od 40x40 cm. na visinu od oko 180cm. Nemam trenutno cime da slikam. Veoma zanimljivo ali smatram da treba da puknem jos jednu mlecnu preko svega a da se vidi procesor i napaj.(zbog hladjenja) pa onda jos 2 lampe i smatracu da je projekat zavrsen. Sva sreca pa me zena nije ubila. Stari chieftec dragon-poklonio. Kablovi kroz kanalicu. sve zajedno-3 sata posla.
I ja sam mislio tako nesto da uradim... Mada se bojim zbog temperatura. Pogotovo leti... Znam da ima Raic ako se ne varam nesto na takav fazon bez kucista. Bila je jedna tema pa je valjda stavio sliku. Mada neprave dzabe kucista... :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: stavio sam komp na zid. Uz pomoc 3 srafa i klirit ploce od 40x40 cm. na visinu od oko 180cm. Nemam trenutno cime da slikam. Veoma zanimljivo ali smatram da treba da puknem jos jednu mlecnu preko svega a da se vidi procesor i napaj.(zbog hladjenja) pa onda jos 2 lampe i smatracu da je projekat zavrsen. Sva sreca pa me zena nije ubila. Stari chieftec dragon-poklonio. Kablovi kroz kanalicu. sve zajedno-3 sata posla :: :: ::
Naravno da ih ne prave džabe, neka su čak bezobrazno skupa.
Inače, u većini review-ova i testova za kućišta rezultate s open-air bencha ne uvrštavaju jer bi se ljudi zapitali koji će mi kućište osim da mi mačka ne zavuče rep u kuler. A ako ti sve stoji vertikalno i smer duvanja kulera se poklapa s prirodnim strujanjem toplog vazduha tu nema šta da bude loše.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
E pa gledam cene u emiju, bilo neko corsair kuciste, jeste da je corsair i godine i godine garancije, ali kuciste je sasvim na oko obicno. Nista posebno, a cena sitnica- nekih 300e!!! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Naravno da ih ne prave džabe, neka su čak bezobrazno skupa ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.