Hitno potrebna sugestija za kupovinu novog napajanja.
STRANA 3 OD 3
pmfrulez
re:f0rever
20.12.2011. 17:33
status: user broj poruka: 998
jesi li ga uzeo na kupujem prodajem od lika radeta beograd zvezdara... ako jesi uzeo si ga jer sam ja odlucio da ga ne uzmem (zivi lik u komsiluku od mog brata) kada mi je poslao karakteristike ...tj kada sam video da na v12 granama ima samo po 18A http://www.mediafire.com/?p8q1fc9666ij9fz Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
a kamoli da kucam nešto.Jedino ovako na berzi mogu da sraćkam pomalo, kada uhvatim 5 minuta slobodnog vremena. A za taj redtube stvarno nisam čuo, a još manje proveravo da ima gay sekciju. Vidim da si ti upućen u materiju.Možeš da se dogovoriš sa Imarkovićem da te pošalje u onaj servis gde podmazuju čmarne kolutiće mašću za štampače. :P
:: A blokirali ti i skype a :: :: Kako ti nisu redtube blokirali , i gay sekciju tamo.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Pa napajanje ima 4x 18a, sto je i vise nego dovoljno za moju konfiguraciju i mislim da bi bez problema izdrzalo i 6950 CF.
To je kombinovana snaga. Mislim da cak ima podeljene grane, nesto tipa 2 za CPU i ostalo za GPU.
Nisam bas siguran, ne razumem se preterano u napajanja ali ovog CFT-a svi hvale samo.
Mislim da nisam mogao za 60 eur. bolje da prodjem.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: jesi li ga uzeo na kupujem prodajem od lika radeta beograd zvezdara.. :: ako jesi uzeo si ga jer sam ja odlucio da ga ne uzmem (zivi lik u komsiluku od mog brata) kada mi je poslao karakteristike ...tj kada sam video da na v12 granama ima samo po 18A http://www.mediafire.com/?p8q1fc9666ij9fz :: Phenom II x 4 955 BE 3.2GH :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MH :: za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :) :: ::
ni ja se ne razumem bas najbolje ali kolko mogu da vidim dosta si ispred mene ja sam jos uvek neka zlatna sredina,al napredujem :) drago mi je da je napajanje ok .... poonovo sam ispao som :) lik je prodao gygabite 6870 sa tri ventilatora isto staru 3 meseci mislim za 11000. ihard disk 500gb ako se ne varam sata III za 40 evra izgleda mu bas zagustilo za kintu a ja ipak mislio da je prevara...losa procena.poz Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Pa dobro sad. Nesto bas ne verujem da moze da isporuci 4x 18a kombinovano preko 600w(ovo je cisto laicki receno, neko ko je strucniji ce sigurno bolje to znati), ali kontam da je i 600w na 12v railovima kombinovano i vise nego dovoljno,s obzirom da najveci potrosaci (CPU&Gpu) vuku odatle...
Evo rastegao sam GPU HD6950 otkljucanu na 950/1375 sa 1,2v kao covek. Nema gasenja vise .:)
:: Ma napajanje sasvim ok, de ćeš bolje za 60e. Kombinovano 720W na 12V, pravi ga CWT :: :: ::
Jebiga, deklarisano je na toliko a ipak ga ne proizvode neki šošoni. Možda čiftek i jeste malčice nategao specifikaciju pa su ostavili manje `penzije` nego što bi trebalo ali da je jako koliko piše - jeste.
:: Pa dobro sad. Nesto bas ne verujem da moze da isporuci 4x 18a kombinovano preko 600w(ovo je cisto laicki receno, neko ko je strucniji ce sigurno bolje to znati), ali kontam da je i 600w na 12v railovima kombinovano i vise nego dovoljno,s obzirom da najveci potrosaci (CPU&Gpu) vuku odatle... :: :: Evo rastegao sam GPU HD6950 otkljucanu na 950/1375 sa 1,2v kao covek. Nema gasenja vise .: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
:: Jebiga, deklarisano je na toliko a ipak ga ne proizvode neki šošoni. Možda čiftek i jeste malčice nategao specifikaciju pa su ostavili manje `penzije` nego što bi trebalo ali da je jako koliko piše - jeste :: :: :: :: Pa dobro sad. Nesto bas ne verujem da moze da isporuci 4x 18a kombinovano preko 600w(ovo je cisto laicki receno, neko ko je strucniji ce sigurno bolje to znati), ali kontam da je i 600w na 12v railovima kombinovano i vise nego dovoljno,s obzirom da najveci potrosaci (CPU&Gpu) vuku odatle... :: :: :: :: Evo rastegao sam GPU HD6950 otkljucanu na 950/1375 sa 1,2v kao covek. Nema gasenja vise .: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.