ZAVRSENO OKUPLJANJE PC BERZASA UZIVO v 1.1 utisci slike ovo ono...
STRANA 3 OD 3
Miskonius
Re: @Miskonius
05.03.2012. 17:02
status: user broj poruka: 4420
retko mi se desi da ovako omanem. Ali mozda si smrsao zbog tog krecenja i namestanja laminata, jel?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Cek malo , mislio si da cu da budem masan i debeo sa 10 kg viska :: :: Mada neki su i dalje totalno gay uzivo :: ono bas bas, necu da kazem ko konkretno :: da se toothless ne naljuti :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Sto si sad tu moju jebenu sliku okacio, koji je tebi kurac bre? To je bilo davno :: Stvarno mislim nije u redu, to je nesto privatno, ma daj bre sa kim sa ja raspravljam.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Torta mi se jedini nekako ne uklapa u avatar i nacin pisanja, plus mu je dzemper u AMD boji...
Igor i papuce... sta reci...
Meni nisu problem pare i volja, vec da se uklopim u neke moje obaveze koje su obicno vikendom, pa cesto ne mogu da se iskombinujem. Drugi put ako bude okupljanje, a bude lepo vreme ne mora kod Dexa ili nekog u stanu, vec napolju, rostilj...
haha, torta sad nece moci da prezali ovo tvoje zapazanje za dzemper.. covek voli da se zeza, ima svoj stil pisanja a ovako je dobar ko lebac, a moz` i puno toga da naucis od njega.. znao sam da cemo se slikati pa sam odabrao adekvatne tihotapke:)). @philaemos, naci ce se valjda jedan neradan vikend.
@dex, nemoj se ljutis, slika ti je MRAK!
:: Torta mi se jedini nekako ne uklapa u avatar i nacin pisanja, plus mu je dzemper u AMD boji... :: :: Igor i papuce... sta reci... :: :: Meni nisu problem pare i volja, vec da se uklopim u neke moje obaveze koje su obicno vikendom, pa cesto ne mogu da se iskombinujem. Drugi put ako bude okupljanje, a bude lepo vreme ne mora kod Dexa ili nekog u stanu, vec napolju, rostilj... :: :: ::
Moraš da priznaš da sam je iskopao u originalu!Kolike su šanse da ovoliko ličite(sa šminkom)? Muhahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
:: Pa ja gledam ne bi rekao da lici, ali ko zna od pre 10 godina ili tamo de znam hehe :: :: A jeste genijalci : :: :: :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Jedini `mercy` koji je meni poznat je onaj kada uradim isti na Mortal kombatu.Ali, samo da bih ti posle uradio fatality! .) Evo i Imarkovic-a, našao sam ga: http://tiny.cc/gbTe2b
:: hahahah pa kad vec svi krenuli da te kecaju, reko ajd i ja malo al bezubi nema mercy: :: :: :: :: Cuj ovog malo ruzniji, :: :: ne stedi :: :: ajde opleti i ti :: :: kad me ovako coporativno jebete.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
hehe... nemoj sada da se vadis. Tvoja slika sa papucama i Dex-ova slika iz mladosti dok je bio u Vampir-Darker-Emo-Gay fazonu... to je obelezilo ovu temu
Ehhhh, sve sve, ali Torta u dzemperu sa AMD crvenom bojom...
:: haha, torta sad nece moci da prezali ovo tvoje zapazanje za dzemper.. covek voli da se zeza, ima svoj stil pisanja a ovako je dobar ko lebac, a moz` i puno toga da naucis od njega.. :: znao sam da cemo se slikati pa sam odabrao adekvatne tihotapke:)) :: @philaemos, naci ce se valjda jedan neradan vikend :: :: @dex, nemoj se ljutis, slika ti je MRAK! :: ::
:: Jedini `mercy` koji je meni poznat je onaj kada uradim isti na Mortal kombatu.Ali, samo da bih ti posle uradio fatality! . :: Evo i Imarkovic-a, našao sam ga: http://tiny.cc/gbTe2 :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: hahahah pa kad vec svi krenuli da te kecaju, reko ajd i ja malo al bezubi nema mercy: :: :: :: :: :: :: :: Cuj ovog malo ruzniji, :: :: :: ne stedi :: :: :: ajde opleti i ti :: :: :: kad me ovako coporativno jebete.. :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Dell 22 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.