Večeras kad se vratim s treninga ima da postavim nekoliko fotki pa ćeš videti šta je mašina! Intel inside. (jbg fali mi samo neki ĐiFors pa da sve bude po ukusu vladajuće elite)
Ovako je to izgledalo u momačko-devojačkom stanu. Ženin komp je levo, a sto sam dizajnirao sam i pravio sa jednim drugarom. Tada sam radio od kuće pa mi je trebalo ovako nešto. Sad mi je komp u plakaru, a i to ću da slikam kad stignem
@Scyter Ovo tvoje sokoćalo ulazi u TOP 3 do sada postavljenih slika. respect
da procitah jednu temu(111 postova) a da u njoj nema prepirke i svadje.... slike stizu uskoro.... CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+) ASUS p5k-e KINGSTON 2x2gb1066mhz WD 500gb WD 320gb SAPPHIRE 6870 CHIEFTEC gps 550 ab-a CHIEFTEC bx01b-b-b samsung 2233bw
BTW, danas sam bio da kupim jos jednu 20-icu CM Mega Flow Red za gore, dakle istu kao i ona koja se dobija uz kuciste. U kucistu je sada ledena atmosfera
Ja cu da postavim moju makinu kad nadjem neki krsten aparat da uslikam, probao moblinim, blagi uzas:) Nego gde su makine onih najaktivnijih forumasa. SF,torta, daum i ostala ekipa Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
I je l` sranje kao što kažu? Samo, mogao bi da malo odstraniš prašinu iz kućišta, jer je greota da onako lepa crna ploča bude prekrivena sivilom prašine.
Ma da sranje, klokuje se samo +50% preko default-a :)
:: I je l` sranje kao što kažu? :: Samo, mogao bi da malo odstraniš prašinu iz kućišta, jer je greota da onako lepa crna ploča bude prekrivena sivilom prašine :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
2 pitanja, jel pomoglo ista farbanje kulera u crnu boju?, nacuo sam da tela crne boje (hladnjaci) dosta brze se oslobadjaju toplote, bar je tako u audio industriji i sva Hi-end pojacala imaju crne hladnjake uglavnom pa me zanima jel pomoglo farbanje i otisla temp koji stepen dole. Drugo pitanje, interesuje me da li bi PII X4 na 4ghz bio usko grlo za 7950, a zanima me i pored tolikog oc-a da li i onda cpu bi mogao da isprati grafu? Pozz
Pa ne bas kuler ima iste performanse cini mi se, samo sam ranije imao kuciste koje sa mmodovao pa je kuler ostao od tada crn...
Uradicu user review ovih dana pa ces videti za HD 7950, ne bottleneck-uje je phenom II toliko, ali nesto sitno sigurno da, ali o tome u tom review-u tu ce biti i performanse pri overkloku.
:: 2 pitanja, jel pomoglo ista farbanje kulera u crnu boju?, nacuo sam da tela crne boje (hladnjaci) dosta brze se oslobadjaju toplote, bar je tako u audio industriji i sva Hi-end pojacala imaju crne hladnjake uglavnom pa me zanima jel pomoglo farbanje i otisla temp koji stepen dole :: Drugo pitanje, interesuje me da li bi PII X4 na 4ghz bio usko grlo za 7950, a zanima me i pored tolikog oc-a da li i onda cpu bi mogao da isprati grafu? Poz :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.