Lepo gogi1. Pusti kablove, bitno je da nisu svuda po kucistu, ovako kad su dole, ne smetano struji vazduh. .) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Sale, to što ti voliš da picaniš svoje kućište je tvoja stvar.Svako ima svoj fetiš, neku stvar kojom se zanima.Meni je to vaše za kućišta isto kao kod onih likova što farbaju creva za dovod goriva, usise, izduve,... Ti možeš da pokazuješ drugim entuzijastima, a za koga ja da sređujem kućište i stavljam light-show, za babu i dedu kada mi dođu za vikend u posetu? :) Mene lično zabole pajser da li mi štrči i hiljadu kablova u kućištu, jer ne zavirujem unutra sve dok ne otvorim da usisam prašinu.Što se mene tiče, može ne meduza nego i Kraken da bude unutra.Čak i ne bi bilo loše da imam neku meduzu u kućištu, da mi briše prašinu iznutra, tako da uopšte ne moram nikada ni da pogledam kućište iznutra. Bolje se okani kritikovanja da ne bih sad okačio slike grobova pentiuma koje imam na tavanu, da vidiš šta je `Daj Hard`. :)
:: i dalje sve same meduze... kako vas nesto ne ujede kad otvorite stranicu kucista.... sredite te kablove malo jbt.. :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
tela crne boje UPIJAJU temperaturu iz svetlosti, nema nikakve veze sa toplotom koja je unutar tela ako je hladnjak u mraku. ako je na svetlu, imace malo losije karakteristike zato sto ce pored toplote iz procesora upijati i toplotu iz svetla. dodatno, ofarban hladnjak ima losije performanse jer se farba ponasa kao izolator
:: 2 pitanja, jel pomoglo ista farbanje kulera u crnu boju?, nacuo sam da tela crne boje (hladnjaci) dosta brze se oslobadjaju toplote, bar je tako u audio industriji i sva Hi-end pojacala imaju crne hladnjake uglavnom pa me zanima jel pomoglo farbanje i otisla temp koji stepen dole :: Drugo pitanje, interesuje me da li bi PII X4 na 4ghz bio usko grlo za 7950, a zanima me i pored tolikog oc-a da li i onda cpu bi mogao da isprati grafu? Poz :: :: ::
Iskren da budem, od svih ovde tvoja mi se najmanje svidja.....Vec imam bozicnu jelku, ne zelim je i u kompu. Kablovi su sat vremena posla, ali me mrzi, bitno da je makina jaka. Millanche i OCZ za sada zakon. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: i dalje sve same meduze... kako vas nesto ne ujede kad otvorite stranicu kucista.... sredite te kablove malo jbt.. :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
aj bas i to da vidim. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: vidimo se za neki dan onda lidbo.. :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Nemoj da ga potpaljuješ, odmah će da naruči prve primerke Ajvi Bridža i Keplera. Možda nemaš bolju grafičku i kućište, ali imaš procesor i ploču, a to je prosto nedopustivo.
U tebe ne sumnjam uopšte. Ti barem kupiš ono za šta se raspituješ. Više me iritiraju ovi što hvale određene komponente i ubeđuju druge kako su dobre i bolje od konkrencije, a nikako da ih kupe. Jer čim neće da ih kupe, znači da nisu dovoljno dobre (za njih).
Ma razmisljao sam kuciste da menjam, ali realno kuciste je bacanje para, ne dobijas ni jednu sekundu brzi render:) ali kad sam video trooper u Giga_ronu, jbt pao sam u nesvest. do sada najlepse i najmocnije koje sam video. Ali mnogo brate 16k, mogu te pare da dodam i kupim lga2011. al koj` ce mi, i ovo je prejako..... izvinjavam se za off, ali naisam mogao da odolim ovom snimku, ovo bih voleo da posedujem http://www.youtube.com/watch?v=Rn5kqZoZgf0&feature=related Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Nemoj da ga potpaljuješ, odmah će da naruči prve primerke Ajvi Bridža i Keplera. Možda nemaš bolju grafičku i kućište, ali imaš procesor i ploču, a to je prosto nedopustivo :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.