berba usiju... hah... e moj bakutane... dzabe ti kompjuteri i jelke kad nemas pameti, da je imas, odavno bi prestao da smaras ljude...
:: mali nemoj da bude berba usiju ajde na spavanje,u stvari jos nisi uradio domaci... :: :: :: haahahhaahah :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Sad preteruješ. Mikser je imao dobru mašinu, ali ju je prodao. Posle njega su mnogi došli na ideju da prodaju svoje više nego dobre mašine, pređu na laptop i slične gluposti. Zašto, bog te pita.
ima par ljudi odavde i to starih usera sa kojima imam los odnos jos od ranije i to je tako... ne znam samo zasto pojedini nicim izazvani krecu da me prozivaju bez ikakvog razloga? e takve seronje treba naapusiti, a sa ostalima sam sasvim kul:)
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
jaoo molim te.. on o sanducima a ima najkvalitetniju gajbicu NZXT `NEON MODDED`, i stvarno moram da ti priznam da je zaista `NEON MODDED` u pravom smislu te reci, `NEONS & LEDS MODDED`.. FYI, sva kucista koja sam video imaju sredjene kablove, o cemu ti pricas? U zivotu nisam video kuciste sa vise plavih led dioda i neonki, malo je reci bez ukusa, a mislim da niko nije ljubomoran na tvoj ukus:) Jel ti to nekom delis savete ili mi se ucinilo? Sta mislis, zbog cega svako, bilo ko stekne potrebu posteno da te isproziva? Ja zaista ne znam zasto je to tako, sta ti mislis? evo sedim razmisljam i stvarno ne mogu da shvatim da postoje takvi bezobraznici sto odmah hoce tebe da prozivaju, sram ih bilo, ljudi, nek vas je sramota, Sale vas nista nije dir`o a vi ga prozivate, ja bih rekao da ste ljubomorni,..
ukus je individualna stvar i o tome ne vredi raspravljati ali kada kazem sajle i meduze to svako moze da vidi pod uslovom da nije corav...
e ssad ljubomora i zavist su nama svojstvene nazalost... uvek neka komsiji crkne krava ali dobro na tom sam vec navikao... priznajem samo konkurentne masine ali takvih je ovde nazalost veoma malo...
svidja mi se kako je ocz sredio kuciste a ostalo su kante svih boja, pune entropije tj neuredjenog stanja sto kablova sto komponenti....
to je moje misljenje a sad sto su drugi alergicni to je njihova stvar....
pozdrav normalnima....
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
nerviras ljude, dosadan si im zbog svojih doktorskih kritika i nametanja svog `macho` stava, umesto da pohvalis ljude za trud ti si uvek negativan i samo gledas sebe i svoje ukraseno kuciste po tvom ukusu, nikad nikome nisi nista lepo rekao, stalno nameces svoje misleci da to stvarno nekog zanima, ali tebi to deluje normalno jer si takav jednostavno..odrasti prijatelju.. lepa i poredjenja pravis, slikovita nema sta.. specijalno su ti kreativni jedni te isti duboko osmisljeni komentari tipa `paljba`, `mozete da prihvatite da mi popusite`, `paljba`, `pozdrav normalnima` i `hahhahhahhahahhahaha`, napredak od onog `ca0`
a druga prica je sto za tebe nema konkuretnske masine, ok sto se tice tehnickih karakteristika, ali izgled.. tu ti stvarno nema konkurencije odmah da ti kazem
kad pogledam, samo jedna osoba na forumu bi mogla da te promeni, naravno zemska, ali nije neki sponzor odmah da ti kazem
:: ukus je individualna stvar i o tome ne vredi raspravljati ali kada kazem sajle i meduze to svako moze da vidi pod uslovom da nije corav.. :: :: e ssad ljubomora i zavist su nama svojstvene nazalost... uvek neka komsiji crkne krava ali dobro na tom sam vec navikao... priznajem samo konkurentne masine ali takvih je ovde nazalost veoma malo... :: :: svidja mi se kako je ocz sredio kuciste a ostalo su kante svih boja, pune entropije tj neuredjenog stanja sto kablova sto komponenti... :: :: :: to je moje misljenje a sad sto su drugi alergicni to je njihova stvar... :: :: :: pozdrav normalnima... :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
ma sta se izvinjavas, nasi smo:) sta sam odlucio, pa odlucio sam, Denon zaboravih oznaku i Warfedale, ne znam, mislim od 200W, zaboravio sam i sta sam odlucio, jer necu skoro imati te pare
:: Sta si odlucio za zvucnike i pojacalo? :: :: :: Izvinjenje autoru teme za off topic :: :: ::
Ti rece da hoces da cujes, pa se ne javi na kraju. Kada budes kupovao, tu sam. Cini mi se da si spomenuo Denon PMA-1510 on ti je 110.000 din i Diamond 9.6. Gledam sada Diamond kosta 66.000 din, nije mi jasno kako ih prodaju kada su izasli iz proizvodnje Ako vec uzimas tog Denona mozda pre idi na Diamond 10.7 ili neki Monitor Audio do 800-1000 evra. Izadje te oko 2000 evra... sitnica...
Sta znam, stalno se ljudi zale na spamovanje, pa rekoh da ispadnem fin.
:: ma sta se izvinjavas, nasi smo:) sta sam odlucio, pa odlucio sam, Denon zaboravih oznaku i Warfedale, ne znam, mislim od 200W, zaboravio sam i sta sam odlucio, jer necu skoro imati te par :: :: :: :: Sta si odlucio za zvucnike i pojacalo? :: :: :: :: :: :: Izvinjenje autoru teme za off topic :: :: :: :: :: ::
nema razlpga za prepucavanje ...svako ima svoj ukus...ja bar umem da saslusam predloge i komentare... a moja je stvar da li cu ih uvaziti...ne branim ja nikoga ali nema potrebe da se primam ako neko da komentar da mi nesto u kucistu nije ok ...jednostavno razmotricu da li je taj predlog ok ... ako mislim da nije ,,,zahvalicu se na preporuci...uraditi kako mislim da je ok i to je to...
Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston HyperX KHX1600C9D3T1K2/8GX...SAMSUNG DVD-RW SH-S222AB
Niko se ovde ne prepucava. Stvar je u tome sto ovaj zvezdas misli da poseduje u najmanju ruku pola sveta, i tako se ponasa u svojim postovima, a pored svega pljuje po svim korisnicima berze. Sve salje u ******* i tako te stvari. Nepostuje nikoga i tudje omalovazava. E to su smradovi kakve ne volim.
:: nema razlpga za prepucavanje ...svako ima svoj ukus...ja bar umem da saslusam predloge i komentare.. :: a moja je stvar da li cu ih uvaziti...ne branim ja nikoga ali nema potrebe da se primam ako neko da komentar da mi nesto u kucistu nije ok ...jednostavno razmotricu da li je taj predlog ok ... ako mislim da nije ,,,zahvalicu se na preporuci...uraditi kako mislim da je ok i to je to.. :: :: :: Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston HyperX KHX1600C9D3T1K2/8GX...SAMSUNG DVD-RW SH-S222AB :: ::
a jbt nikako da se smislim a prolazim cesto tu gde si ti (bongiorno), medjutim sa lepsom polovinom, pa razmisljao sam o monitor audio, medjutim valjda imaju tvrdji zvuk, oni su vise onako za neku operu i sl., warfedale koliko sam cuo imaju meksi bas, ne znam sad tacno sta je u pitanju, lupam, nisam cuo ni jedne ni druge, ali uz monitore ne ide DENON, to znam sigurno., a ja bas hocu ovaj DENON 1510, taj.
:: Ti rece da hoces da cujes, pa se ne javi na kraju. Kada budes kupovao, tu sam :: Cini mi se da si spomenuo Denon PMA-1510 on ti je 110.000 din i Diamond 9.6. :: Gledam sada Diamond kosta 66.000 din, nije mi jasno kako ih prodaju kada su izasli iz proizvodnje :: Ako vec uzimas tog Denona mozda pre idi na Diamond 10.7 ili neki Monitor Audio do 800-1000 evra :: Izadje te oko 2000 evra... sitnica... :: :: Sta znam, stalno se ljudi zale na spamovanje, pa rekoh da ispadnem fin. :: :: :: ma sta se izvinjavas, nasi smo:) sta sam odlucio, pa odlucio sam, Denon zaboravih oznaku i Warfedale, ne znam, mislim od 200W, zaboravio sam i sta sam odlucio, jer necu skoro imati te par :: :: :: :: :: :: :: Sta si odlucio za zvucnike i pojacalo? :: :: :: :: :: :: :: :: :: Izvinjenje autoru teme za off topic :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uz Monitore ide NAD. Ali ne mora da znaci, gledao sam po netu koriste ljudi svakakve kombinacije, sta ti se dopadne. Slusao sam i Monitore i Wharfove, i ovi drugi mi nekako vise dodju za izivljavanje sa tehcno i trance muzikom koju ja slusam... ako hoces ekstra bass idi na Diamond... ali 9.6 su jeftini mnogo za Denon PMA 1510...
:: a jbt nikako da se smislim a prolazim cesto tu gde si ti (bongiorno), medjutim sa lepsom polovinom, pa razmisljao sam o monitor audio, medjutim valjda imaju tvrdji zvuk, oni su vise onako za neku operu i sl., warfedale koliko sam cuo imaju meksi bas, ne znam sad tacno sta je u pitanju, lupam, nisam cuo ni jedne ni druge, ali uz monitore ne ide DENON, to znam sigurno., a ja bas hocu ovaj DENON 1510, taj :: :: :: :: Ti rece da hoces da cujes, pa se ne javi na kraju. Kada budes kupovao, tu sam :: :: Cini mi se da si spomenuo Denon PMA-1510 on ti je 110.000 din i Diamond 9.6. :: :: Gledam sada Diamond kosta 66.000 din, nije mi jasno kako ih prodaju kada su izasli iz proizvodnje :: :: Ako vec uzimas tog Denona mozda pre idi na Diamond 10.7 ili neki Monitor Audio do 800-1000 evra :: :: Izadje te oko 2000 evra... sitnica... :: :: :: :: Sta znam, stalno se ljudi zale na spamovanje, pa rekoh da ispadnem fin. :: :: :: :: :: ma sta se izvinjavas, nasi smo:) sta sam odlucio, pa odlucio sam, Denon zaboravih oznaku i Warfedale, ne znam, mislim od 200W, zaboravio sam i sta sam odlucio, jer necu skoro imati te par :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sta si odlucio za zvucnike i pojacalo? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Izvinjenje autoru teme za off topic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Carl Cox je u aprilu ja mislim. .) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.