Tuga je kad za drugim vidis cackalicu, a za sobom vuces balvan.
i
Najgore je slepom namigivati i gluvog dozivati.
Tako nesto, manje-vise. Bolje da se ne nastavljate, moze da ode tema u q. Ja bih sada esej mogao da napisem iako jedva gledam koliko sam umoran. Al cu da se suzdrzim, na kontu ove prve mudrosti, jelte.
+ za imarkovica
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Idi ako mozes, ja se ostrim za Metaliku! Samo ako nadjemo nekog da nam cuva klince, idemo!
:: U poslednjih 5 godina bilo je dosta izvodjaca koje slusam, ali nikako da odem na neki koncert :: :: :: :: Carl Cox je u aprilu ja mislim. .) :: :: :: :: NZXT Hades modde :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120Px :: :: Phenom II X6 1600 :: :: Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MH :: :: Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MH :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M52 :: :: http://tinyurl.com/c :: :: :: ::
Definitivno moram da odem na bar jedan koncert pre nego da bude smak sveta sto ga najavljuvju redovno...
:: :: Nemoj da te pita staros` gde ti je bila mlados` ! :: :: Idi ako mozes, ja se ostrim za Metaliku! Samo ako nadjemo nekog da nam cuva klince, idemo :: :: :: U poslednjih 5 godina bilo je dosta izvodjaca koje slusam, ali nikako da odem na neki koncert :: :: :: :: :: :: :: Carl Cox je u aprilu ja mislim. .) :: :: :: :: :: :: NZXT Hades modde :: :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: :: Gemini II Coolink 120Px :: :: :: Phenom II X6 1600 :: :: :: Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MH :: :: :: Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MH :: :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: :: Cooler Master M52 :: :: :: http://tinyurl.com/c :: :: :: :: :: ::
Brisi prasinu odmah, nemoj da te vide ovi sto hejtuju prasinu i kablove !
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: ja pohvalih kako nema svadje-vi se pokvariste...necu vas vise hvaliti :: elem... evo i mog oldtajmer :: :: e...nisam stigao juce da ocistim prasinu-pa ne zamerite.. ::
i razmatrao sam da kupim neko kad sam odlučio da se rešim CM-a. Verovatno bih i kupio neko da nisam u Mitrovici naleteo na Nitroa za samo 3990 dinara. Poseduje čvrstinu i masu Čifteka, ali mu je funkcionalnost mnogo bolja. Jedino što bih voleo da je malo duže, posebno sad kad imam ploču koja se šrafi sa 9 šarafa, jer su mi SATA konektori preblizu kavezu za hard diskove.
slicno ovakvo ali ono full tower(dobio na poklon dok smo radili u emotion-u)-pa ga je modovao,farbao, pravio rupe za ventove-napravio perverziju od njega... da vidite samo kolko je to tesko!!!!(a hladno kao tastin pogled)
Za svaku pohvalu, vidi se da je mnogo truda uloženo. Ipak priznaćeš da bi ti leglo malo veće kućište, ali kako kažu, što je džabe i Bogu je drago Video sam ovog smederevca u*in*in šopu i ostao šokiran veličinom. Izgleda mnogo veće nego na slici. Verujem da se niko ne bi bunio.
Gde si nabavio onaj sareni cpu hladnjak, hit je, nego koja je svrha stavljati dust filtere na top ventove koji izbacuju vazduh? Em sto pomazu da prasina ostane u kucistu, em sto smanjuju airflow kroz kuciste, vazno je samo staviti filtere na ubacivace vazduha i po mogucstvu zafilterisati sve preostale rupe kroz koje vazduh moze da udje u kuciste!
Ma to ti je trip, ako vec nisi kuci nema ni ko da dize prasinu po sobi, samim tim mozda ti napada prasina proporcijalno toliko koliko bi kad bi 2-3min ventovi ovako radili. Ja nemam filtere na izbacivacima niti na top ventovima ali zato je sve ostalo tapacirano filterima, svaka moguca rupa ili otvor kroz koji vazduh moze da prodje, dok tako nije bilo prasinu sam cistio na 10-15 dana, a od kad mi je ovako sa filterima prasinu nisam cistio od sredine novembra niti je ima, slike su ti postaviti danas ako stignem, obavezno prati temu da vidis kako sam resio prasinu za svagda a za veoma jeftine novce daj boze da me je iskostalo 200-300din.
:: Bude da nisam kuci po par dana, napadalo bi tona prasine unutra, ok dok radi komp :: ima logike to sto pricas, ali kad ne radi duze vreme :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.