status: user broj poruka: 332 | Sinoc sam menjao kuciste sve je pre toga raadilo normalno, jutros kad sam ustao i uplaio komp naisao sam problem. Naime posle odredjenog vremena rada kompa bilo igranja ili samog rada u desktopu primetio sam da hard sve vise ucitava dok na kraju ne zakuca i tu stane ceo sistem mogu mis da pomeram ali sve stane pa moram da resetujem, to se desava i u igrama. menjao sam sata kablove kabal za napajanje procesor se ne pregreva doduse je klokovan. Da nastavim sad mi se bas zakucapa teram iz safe moda valjda tu nece, gasio sam i palio dodatni usb, onaj dodatni audio sto ide na plocu, odprilke sam sve cackao sem memorije mada cisto sumnjam da je ona. Neznam sta bi moglo da bude. Probacu da malo zevam po safe modu da vidim da li ce tu da zakuca ako nece probacu da ugasim antivirus NOD ako i to ne upali radim sistem. Zanima me da li je neko imao ovakav problem. moja konfa:
Gigabyte Ga-p35-ds3l rev 2.0 F9 bios xpertvision 8800Gt 512 g92 mem kingston value 8 bg 4x2 800mhz HDD WD 1TB Green 7200 64mb buffer dodatne kartice firewire i skystar2 dva rezaca sata2 LG i Pioneer Procesor e7200 2.53 OC na 3.16 voltaza ne dirana imam i dva kulera od 12cm jedan napred jedan pozadi
Za sada sam uspeo da posaljem poruku videcemo sta cemo dalje Hvala unapred
|