Sinoc sam ga ugasio i ujutru kad sam ustao hteo da upalim samo je zasvetlela zelena mala lampica i ugasila se lampica nema slike samo crno ko da ne dobija dovoljno struje . Zamenio sve kablove i dalje isto zasvetli lampica na sekund i gotovo . Pa bi vas zamolio da mi pomognete sa nekim savetom kako da ga popravim . Joj helllp me
ako gasi lampicu .. 90% je invertor ..a 100% je neispravan .. lako mozes da ga popravis tako sto ces da zalepis oko 3000 rsd za ekran i odneses u servis .. ebiga nije problem sa drajverima (software)
kao ciga kad je pitao caleta .. cale hocemo na letovanje ove godine .. pa sine 50% da hocemo - 100% da necemo ..
servis, pa na oglase. popravka (isti monitor, isti simptomi) znam da je kostala pre godinu dana 1500din, crko ponovo posle mesec dana, ponovo 1500 din, otisao za 50e. i sad radi ko sat, mame mu ga >:( ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Taj monitor je bio aktuelan do pre nekih 5 godina. Da nije riknuo...
26.01.2011. 04:16
status: user broj poruka: 11010
valjalo bi ga baciti. A kritikovan je jos u vreme kada se pojavio (2004/5). Radio je, i odradio svoje, i koliko je potrajao, jos se i isplatio. Izvini, red je da kupis novi...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.