Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Benq DVD rezač
STRANA 1 OD 1
milos78 Benq DVD rezač 23.03.2007. 16:01 T3743

status: user
broj poruka: 15
Gde u Beogradu naći Benq DVD rezač 1650 ili 1655 jer ih nema nigde...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ma zaboravi BenQ !!! 23.03.2007. 17:35 #14736

broj poruka: 7779
Zaboravi na tu marku, da prave dobre rezace verovatno ne bi mogao da prodjes gradom a da se ne sapletes o neki ovako se ljudi saplicu o LiteON(nekada daleko vise nego sad), Pioneer(prihvatljiv uredjaj), Nec (nuzno zlo), ili Plextor (ako si bumbar).

Verovatno su te na to naveli `sponzorisani` testovi u domacim casopisima i sajtovima.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

milos78 Re: Ma zaboravi BenQ !!! 23.03.2007. 17:56 #14738

Benq je najbolji rezac koji sam ikad imao...
Tj imam BENQ 1640 i narezao sam sa njim 2500+ diskova i dalje je ko nov, ali bi treba jos jedan, model 1650 ili 1655 jer su extra...ostalo sve sto sam probao su kante...

:: Zaboravi na tu marku, da prave dobre rezace verovatno ne bi mogao da prodjes gradom a da se ne sapletes o neki ovako se ljudi saplicu o LiteON(nekada daleko vise nego sad), Pioneer(prihvatljiv uredjaj), Nec (nuzno zlo), ili Plextor (ako si bumbar)
::
:: Verovatno su te na to naveli `sponzorisani` testovi u domacim casopisima i sajtovima
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
MaliAbner Eto vidis... 23.03.2007. 20:16 #14748

broj poruka: 7779
...nikako mi nije palo na pamet da ih nema u prodaji zato sto ljudi to odma razgrabe cim se pojave... bas sam neoprezan u izjavama, izvini !!!

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Diorama re 23.03.2007. 21:17 #14757

broj poruka: 140
Sto zezate imam nec-a 4550a godinu dana i nikada nisam imao problema.ja ne znam zasto vi pokusavate da budete pametni Liteon i benq zeznite stvari i prihvatite sto se nudi sada imate dvd rezace sa label flash-om za 2.500 din.kad crkne kupite novi!vise nista nije skupo....pfff BenQ!!!
XXXL Eh :) 23.03.2007. 22:57 #14768

broj poruka: 537
Ako uspes u Beogradu da nadjes Benq 1655 svaka ti cast :) ja sam trazio i nisam uspeo da nadjem :) Uvoznik Benq za Srbiju bi trebalo da bude Imtel na NBG-u :) bar tako oni kazu.. a kada ih zovnes kazu ti da nemaju nista od Benq :) interesantno :)
Posle duze i neuspesne potrage uzeo sam LiteOn 20A1H :)
A i covek je pitao GDE ima da se kupi Benq 1650/1655 a ne KOJI je DVD rezac bolji po subjektivnom misljenju ljudi koji nikada u zivotu nisu videli dalje od Pioneer-a i onoga sto je trenutno aktuelno :)

milos78 Re: Eh :) 23.03.2007. 23:30 #14771

:: Ako uspes u Beogradu da nadjes Benq 1655 svaka ti cast :) ja sam trazio i nisam uspeo da nadjem :) Uvoznik Benq za Srbiju bi trebalo da bude Imtel na NBG-u :) bar tako oni kazu.. a kada ih zovnes kazu ti da nemaju nista od Benq :) interesantno :
:: Posle duze i neuspesne potrage uzeo sam LiteOn 20A1H :)
:: A i covek je pitao GDE ima da se kupi Benq 1650/1655 a ne KOJI je DVD rezac bolji po subjektivnom misljenju ljudi koji nikada u zivotu nisu videli dalje od Pioneer-a i onoga sto je trenutno aktuelno :
BRAVO !
Znaci pitanje je GDE moze da se nadje.

A stvarno me nezanima diskusija koji je bolji. Ali jedan mali primer, juce sam stavio novog nekoriscenog Pioneera 111 zajedno za ovim BENQ 1640 (koji je star 1.5 god i narezao 2500 dvd-a) i kad preko Nera rezem na oba u sto vreme, desava se da se ceka na Pioneer...toliko...

milos24 Respect: Eto vidis... 24.03.2007. 00:28 #14781

broj poruka: 282
Retki su oni na ovom forumu koji priznaju gresku, a ne insistiraju na svom misljenju do iznemoglosti.

Svaka cast

Pozdrav

Milos

Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.

:: ...nikako mi nije palo na pamet da ih nema u prodaji zato sto ljudi to odma razgrabe cim se pojave... bas sam neoprezan u izjavama, izvini !!
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
imarkovic .. 24.03.2007. 08:46 #14790

broj poruka: 19086
Uzmi LiteON, neces se pokajati, veruj mi, znam da si narezao plafon diskova sa Benq, ali sta da se radi kad ga nema, a taj sto si imao je stari model, a poznato je da su pre bila bolja vremena...
milos78 ok 26.03.2007. 15:40 #14848

Dobro, a gde ima LiteOn 20A1H u Beogradu?
XXXL PC House 27.03.2007. 01:06 #14856

broj poruka: 537
Imas u PC House-u a generalni uvoznik je ABIS ali oni nemaju maloprodaju... znaci PC House ul. Svetozara Markovica br. 12 prodjes kroz prolaz u dvoriste i oni su ti u poslednjoj zgradi u dvoristu i to na cini mi se prvom spratu.. pise na vratima od stana PC HOuse :))) extra su se sakrili :) hehe

LiteOn 20A1H za sada odlicno radi :) kosta 3120 din :)
milos78 Re: PC House 17.04.2007. 17:08 #16181

Evo cekam i cekam i cekam i nikako da stigne a vidi koliko je proslo...
Jebem ti zemlju...

:: Imas u PC House-u a generalni uvoznik je ABIS ali oni nemaju maloprodaju... znaci PC House ul. Svetozara Markovica br. 12 prodjes kroz prolaz u dvoriste i oni su ti u poslednjoj zgradi u dvoristu i to na cini mi se prvom spratu.. pise na vratima od stana PC HOuse :))) extra su se sakrili :) heh
:: LiteOn 20A1H za sada odlicno radi :) kosta 3120 din :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs