Deshava mi se da prilikom skidanja sa neta pomocu JDownloadera,u toku skidanja pojavi se ova poruka i da se onda resetuje konekcija sa ruterom. No permission to write to hard drive!!! Operativni sistem je Win 7 7100RC,JDownloader je poslednja verzija sa upadetovima koji sam skida sa neta.Da li neko ima ideju shta moze da bude i kako reshiti to ako je ikako moguce?Od skorijeg vremena je postalo to sve ucestalije pa se deshava da za ceo dan nemogu da skinem ni 1GB podataka.Imam 1024/128 kod Verata.Podesheno mi je da vreme chekanja do novog IP iznosi 90sec Hvala unapred
I meni se to cesto desava... JDownloader postaje sve vece njesra...
P.S. Bax imas broj postova kao build sedmice koji koristimo :D **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
a sto stavljate novu verziju, ima proverena verzija 0.5.859, koja radi savrseno, koristim vec mesec dana, doduse na XP-u, ne znam kako radi na 7ci, ali ne bi trebalo da pravi problem. Program je genijalan, uopste nije njesra. Ja imam TP-link-ov router 8840.
Dobro, mozda sam malo preterao kad sam rekao da je njesra, ali sto ga vise update-ujes sve je gori... To me najvise nervira kada skine fajl i kaze da ne moze da ga snimi na hard! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: a sto stavljate novu verziju, ima proverena verzija 0.5.859, koja radi savrseno, koristim vec mesec dana, doduse na XP-u, ne znam kako radi na 7ci, ali ne bi trebalo da pravi problem. Program je genijalan, uopste nije njesra. Ja imam TP-link-ov router 8840.
V100R001B020 SerbA softver verzija 3.7.9.15-1.0.7.0 fimver verzija
Pola dana se zezam sa skriptom ali nikako da mi promeni IP adresu. Probala sam i varijacije na temu ali nista. CELA skripta kopirana, podesene sifre i za ruter i za adsl, ali mi uvek vraca moju staru adresu! Mozda nesto zaboravljam... Bax i drusvo pomozite!
ma sta ga uopste update-ujes, nema potrebe brate, kad radi kako treba i ovaj, dok skida, ne diraj ga, a to sto ti je ispisao, moguce da je link neki bzvz, pa je to ispisao, ili se 7ca tripuje nesto za security, jer se meni u XP-u tako nesto nije desilo nikad.
U skriptu sam upisala adsl kombinaciju koju sam dobila od provajdera *********@xdsl. isp. telekom. yu (umesto @ simbol za procenat) Sifre rutera sam upisala U posebna polja Jdowloadera. Ja sam razumela da tako treba...
:: :: Jeis upisala u skriptu user name i password sa kojima pristupaš ruteru ? :: Obično su sledeće kombinacije :: :: teleko :: teleko :: :: admi :: ztonp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.