Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Windows 7 i ADSL problem
STRANA 1 OD 1
zxcvbnm Windows 7 i ADSL problem 04.07.2010. 13:01 T27925

status: user
broj poruka: 183
Imam TP LINK-ov ADSL spojen preko 16-portnog swica. Sve radi normalno pod XP-om ali u windows 7 svaki put kada se ucita sistem moram ici na mrezni adapter disable pa enable da bi internet radio. Windows 7 svaki put kada se ucita svrsta vezu pod unindetified network. Probao sam i da stavim drugu mreznu karticu ali isto se desava. Da li je neko imao ovih problema i kako to da resim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic A pajz ovo 04.07.2010. 13:12 #227864

broj poruka: 9006
Da bi mi radio Age of Mythology preko kućne mreže sa umrežene dve sedmice koje dele net moram prvo da `oddelim` net pa tek onda disejblujem konekciju i za to vreme na drugom kompu obrišem sva ip podešavanja, debilizam. Na xp-u sve lepo radi bez akrobacija. Banda nesposobna

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Gare87 ja imao problema 04.07.2010. 13:59 #227884

broj poruka: 4726

sa povezivanjem, vista xp 98, i xp xp vista, mada sada sa win 7 nisam probao, ali on bi trebao ja msm lakse da se povezuje jer ima onaj kao kod koji koriste oba racunara!? probacu jednom da vidim da li ima problema!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647773.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs