vec se prenosi preko Arene 1. O da vam jebem sve za onih 500 dinara mesecno. A sta ce oni koji nemaju Arenu. O Tijanucu, videces ti GOVNJIVU MOTKU... Sramota.
otero odavno,ne gledam mnogo televizor,gledam uglavnom history i arenu sport i eurosprt(ponekad) ,a taj `nacionalni servis`gledam samo zbog sojica,slobodana sarenca i ace stojanovica.
rukomet i premijer liga,sta ce nam to?
vazno je da ima skupstina ! opa djurdjo.
elem ,mene to ne dotice nimalo,arenu imam zbog kablovske koju takodje ne placam.
o ovima da dam tih 500 dinara,pa to mozda vi iz bg-a morate da platite,ovde cacak i ostala provincija oko morave JOK. sto bi reko Pantic Dimitrije:STOLI ME BOJKO!
dobro se samo secam,partizan-pjunik kad jermenima nisu hteli da daju neku sicu za prenos-DJUBRETA!
@djoko i ovde oko Nisave isti situacija :) ce im platimo kad `na vrbu rode pare`, a i onda ce ici nama u dzep, nema za njih :)
Ja placam kablovsku, tako da bole me brige, jos njima da dajem 500 kinte, dal sam blesav!? Fala bogu na nekom od ovih kanala ce biti prenos svetskog prvenstva tako da :))
Gledam ih samo kad prenose neki fudbalski mec i kad se desi da puste neki film koji valja. Pretplatu im ne placam odavno. Keep cool, keep al the power.
to su bre smradovi...jedino im valjaju ponekad filmovi...cak ni ligu sampiona ne gledam na rts-u jer ne volim onog komentatora...sto smara sa statistikom!
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.